"Біль пекельний": Алхім визнала, що колола "Оземпік", та розказала скільки нині важить

14 червня, 17:20
Анна Алхім в бікіні

Анна Алхім зізналася, що пробувала колоти "Оземпік"

Блогерка Анна Алхім зізналася, що колола собі славнозвісний препарат "Оземпік", який багато селебріті використовують не за призначенням, а заради швидкого схуднення.

Про це Аня повідомила у сторіс свого Instagram, відповідаючи чутки про своє схуднення.

"Скажімо так, ви мене дуже за*бали своїми здогадками, як я схудла. Я вам поясню: я все життя сиділа на дієтах. То не жерла, то вживала наркотики... Але наркотики я вживала не для схуднення, а щоб просто "висіти". Через це у мене збився метаболізм та інша х*йня.... Зараз у мене в житті з'явилися одні вуглеводи. Я їм мало білка, багато зелені та вуглеводів. Ось на сніданок я варю собі рис", - показала Алхім.


Алхім в ліфчику

Зараз Алхім їсть переважно вуглеводи і при цьому худне

"Так, я колола собі "Оземпік", я схудла на ньому, але в мене був жахливий біль в животі, який неможливо терпіти. Пекельний біль. І я кинула колоти "Оземпік" вже давним-давно. І так як апетит повернувся і мені хочеться жерти, я стараюся контролювати, я намагаюся цей голод заповнити правильною кількістю вуглеводів та їжі. Повірте, жерти хочеться менше. В мене нема перекусів, я їм два рази на день. Я їм макарони, картоплю, каші тощо. І намагаюся пити менше алкоголю, а якщо п'ю його, то мені стає хуй*во...", - зізналася блогерка.

Також 32-річна Алхім заперечила здогадки про те, що схудла на амфетаміні, і зауважила, що в неї є гроші на кокаїн, якби вона хотіла. Але вона щодня в сторіс, що, за її словами, доводить, що вона не вживає наркотики взагалі.

Крім того, Аня назвала свою нинішню вагу - 46 кілограмів.

Скільки важить Анна Алхім

Як відомо, Алхім завжди дуже відверто говорить про свій життєвий досвід. Зокрема, про алкозалежність та стосунки з одруженими чоловіками. А блогерка не приховує, що робила численні пластичні операції.

До речі, Анна досі не перейшла на українську мову у своєму блозі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів