"З цього все починається": Мірзоян розповів про скандали в родині, найбільший гонорар та "дорогуватий" подарунок дружині

29 квітня, 10:45

Співачка Тоня Матвієнко нещодавно відзначила 43-річчя. З нагоди цього її чоловік, Арсен Мірзоян зворушливо привітав її з днем народження у мережі та показав фото святкового дня.

Нині ж у коментарі YouTube-шоу ЛюксФМ він зізнався, що саме подарував коханій.

"Я подарував їй сукню. Вона їй дуже сподобалася. Тоня щось жалілася, що дорогувато. А я сказав: "Давай ти не будеш вирішувати, що дорогувато, а що ні"", – розповів він.

Мірзоян розповів про дорогуватий подарунок коханій на 43-річчя

Мірзоян розповів про "дорогуватий" подарунок коханій на 43-річчя

скрін з відео

Крім подарунків, поговорили і на тему скандалів. На думку співака, у "здорових відносинах" за цю частину відповідає конкретний партнер.

"Я ж не можу (влаштувати скандал - ред.). Взагалі, у нормальних здорових відносинах чоловік не може влаштувати скандал. Це має бути жінка. "Я ж просто спитала” і з цього от все починається. Тематику має задавати жінка. (Тоня - ред.) не часто влаштовує скандали, але буває", – сказав Мірзоян.

Чоловік Тоні Матвієнко переконаний, що він не може влаштувати скандалів

Чоловік Тоні Матвієнко переконаний, що він "не може влаштувати скандалів"

фото з Instagram Тоні Матвієнко

Не оминули теми грошей. Мірзоян зізнався, що наймасштабнішими та найзатратнішими його виступами були концерти у столичному Палаці України. Артист також не приховує, що в його кар'єрі були виступи, за які він отримував 1 мільйон гривень особистого гонорару.

Також артист розповів, чи підтримує стосунки з першою дружиною.

"От як ти питав "дзвінок чи повідомлення?". Так от у цьому випадку повідомлення. Але на дуже конкретні теми (без лірики, без води - додав ведучий)", – зізнався Арсен.

До речі, Мірзоян від першого шлюбу має двох синів: Влада і Артема.

У стосунках із Матвієнко в артиста народилася донька Ніна. Як відомо, Тоня та Арсен офіційно побралися у 2017-му, коли дівчинці був 1 рік. Також Матвієнко має дорослу дочку Уляну.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко розповідала, чим її дратує чоловік.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів