Матвієнко зізналася, чим її бісить Мірзоян і скільки грошей їй потрібно в шухлядці

26 грудня 2023, 12:00

Співачка Тоня Матвієнко не приховує, що в них із чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, "італійська сім'я", де бувають бурхливі сварки.

Але не через гроші. Чим темпераментна парочка бісить одне одного, Тоня розказала в проєкті "33 запитання від Люкс ФМ".

"Буває його (Арсена) занадто багато. А я люблю інколи побути сама, зі своїми думками. Говорити, співати, на вуха сідає...", - пожалілася на коханого Матвієнко.


Артистка чесно визнала, чим вона сама дратує Мірзояна.

"Коли я нию. Що мені все не так, що я всім не задоволена, що мені мало уваги, мало романтики... Він злиться", - розповіла вона.

А от із фінансових питань у подружжя завжди виходить домовитися мирно.

Зі слів Тоні, в них є спільна "шухлядка". Але під час повномасштабної війни розподіл коштів у родині інакший.

Мірзояна дружині інколи буває забагато

Мірзояна дружині інколи буває "забагато"

"Більшу частину грошей Арсен (віддає) на ЗСУ, на творчість і щось мені", - пояснила вона.

Матвієнко вважає, що грошей ніколи не буває стільки, щоби вистачало на все. Але знає, яку суму хоче мати в шухлядці.

"Мені б хотілося, щоб це було десь 50 тисяч гривень точно. Це чітко. Це на все. На бензин, на їжу, щось заплатити, школа, поповнити рахунок, різні речі. Я, мабуть, ощадлива дружина. Якщо мені не вистачатиме грошей, я попрошу в Арсена", — поділилася вона.

Торкнулася Тоня в розмові й болісної теми смерті своєї мами. Артистка не приховує, що ця трагедія її "обнулила і поламала". Важко пережила втрату бабусі й 7-річна Ніночка, яка була улюбленицею Ніни Митрофанівни.

"Ніна приїжджала зі мною в лікарню до мами. У коридорі стояла, не могла зайти й подивитися на маму, їй було страшно. Потім звикла", - пригадала Тоня.

"Важко Ніна, мабуть, пережила. Не було моменту прощання. Момент прощання вже був у філармонії. Вона їй просто помахала і дуже сильно розплакалася, ми її забрали", - розказала співачка.

Нагадаємо, життя Ніни Митрофанівни забрав рак. У нещодавньому інтерв'ю Тоня розказала, як страшна хвороба вперше дала про себе знати, та закликала всіх регулярно перевірятися.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів