Кликав її у гості: Пітт передав суду лист російського "горілчаного барона" до Джолі

27 жовтня 2023, 13:15

Подейкують, що кількарічна юридична війна між зірковим експодружжям, Бредом Піттом та Анджеліною Джолі добігає кінця, але схоже, в обоймі актора ще лишилося декілька патронів.

Команда його адвокатів передала суду листування Анджеліни та російського "горілчаного барона" Юрія Шефлера, якому вона продала частину їхнього з Бредом виноробного господарства.

Про це пише Daily Mail.

Пітт відмовляється миритися з тим, що частка Шато Міраваль, їхнього з Джолі колись спільного бізнесу, тепер належить російському олігарху

Пітт відмовляється миритися з тим, що частка "Шато Міраваль", їхнього з Джолі колись спільного бізнесу, тепер належить російському олігарху

Фото Getty Images

У листі до Джолі, датованому травнем 2022-го року, Шефлер нарікає на те, що Пітт "намагається саботувати" їхні ділові взаємини. Анджеліні ж олігарх дякує за їхню з нею угоду.

"Запрошення до мого маєтку Талкан у Шотландії, для вас та ваших дітей, лишається в силі в будь-який час", - запевняє Шефлер Джолі.

Зазначається, що маєток Талкан компанія Шефлера придбала в 2017-му році за 30,3 мільйона доларів. Тепер це такий собі лакшері-заміський клуб для любителей старовини, природи, риболовлі та полювання. Виробляють у Талкані й джин із відповідною назвою.

Чи скористалася актриса люб'язною пропозицією росіянина, невідомо.

Шефлер запрошував розлучену акторку в гості

Шефлер запрошував розлучену акторку в гості

Фото Getty Images

Як відомо, Бред Пітт переконаний, що Джолі навмисне потай від нього продала свою частну саме російському олігарху - щоби зіпсувати цим репутацію їхнього колишнього спільного проєкту. Компанію ж Шефлера актор звинувачує у спробі "ворожого поглинання" виноробного бізнесу.

Актор запевняє, що ексдружина так із ним вчинила, бо злиться через суперечки за опіку над дітьми. Мовляв, вони ж з нею домовлялися не продавати своїх часток без дозволу одне одного.

Представники Джолі стверджують, що такої домовленості між зірками не було. І що Пітт опирається продажу, просто щоби змусити ексдружину погодитися публічно закрити тему аб'юзу.

Нагадаємо, торік ЗМІ отримали детальні свідчення Анджеліни Джолі щодо епізода насильства з боку Пітта, жертвою якого вона буцімто стала в 2016-му році й яке поставила фінальну крапку в існуванні їхнього шлюбу.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів