Інсайдер розповів про реакцію Пітта на сторіз сина, в якому той назвав його "гівнюком"

22 листопада 2023, 11:30

Не вщухає скандал довкола експодружжя акторів Бреда Пітта й Анджеліни Джолі та їхнього сина Пакса.

Як відомо, днями в мережі з’явилися скріншоти сторіз хлопця кількарічної давнини, на яких він називає батька гівнюком і заявляє, що його брати й сестри насправді бояться Бреда.

Нині The Sun, посилаючись на близького до зірки інсайдера, розповіло, як Пітт відреагував на буцімто заяви сина.

"Бред дуже сильно поважає всіх своїх дітей і сумно бачити, що таке почали викопувати. Це розчаровує – бачити, як його змальовують ніби він погана людина, в той час, коли це далеко від правди", – сказав інсайдер.


Сьогодні Паксу 19 років, проте скандальні сторіз із закритого акаунта хлопець начебто публікував, коли йому було 16 років

Сьогодні Паксу 19 років, проте скандальні сторіз із закритого акаунта хлопець начебто публікував, коли йому було 16 років

фото GETTY IMAGES

До речі, подейкували, що поки тривала багаторічна судова війна між Піттом та Джолі, актриса налаштовувала дітей проти ексчоловіка. Одного разу вона нібито сказала Паксу, що Бред не хотів усиновлювати його.

Пітт, як відомо, домігся після розлучення спільної опіки над дітьми
фото GETTY IMAGES

Цікаво, що нещодавно прийомна дочка Джолі та Пітта Захара на церемонії посвяти у сестринське ком’юніті в коледжі представилася лише прізвищем своєї мами, тоді як раніше вживала Джолі-Пітт.


Нагадаємо, ходять чутки, що саме через Анджеліну Джолі Пітт не поспішає знайомити свою теперішню дівчину Інес де Рамон із дітьми.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів