"Гівнюк світового класу": в мережі опублікували різкі висловлювання, які буцімто адресував Пітту їхній із Джолі син

21 листопада 2023, 10:20

У скандальній історії розлучення акторів Бреда Пітта та Анджеліни Джолі і звинуваченнями в сімейному насильстві, які висунула остання, стався вибух нової інформаційної бомби.

ЗМІ отримали скрін сторіс буцімто з секретного Instagram прийомного сина експодружжя, Пакса. У них він, не добираючи слів, лає Бреда, а ще неоднозначно дає зрозуміти, що молодші діти актора його бояться.

Цю сторіс Пакс, якому зараз 19, буцімто опублікував у 2020-му, з сарказмом "привітавши" Бреда з Днем батька. Про це пише Daily Mail.

Пакс - молодший із двох прийомних синів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Пакс - молодший із двох прийомних синів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Фото Getty Images

"Із Днем батька цього гівнюка світового класу! Ти раз за разом доводиш, що ти - жахлива та мерзенна людина. Ти навіть не зважаєш і не маєш емпатії по відношенню до твоїх 4 молодших дітей, які трусяться з жаху в твоїй присутності. Ти ніколи не зрозумієш, якої шкоди завдав моїй сім'ї, бо ти на це не здатен, ", - говориться в сторіс.

"Ти перетворив життя найближчих мені людей на постійне пекло. Можеш говорити собі та світові що захочеш, але правда колись вийде на світло. Тож із Днем батька, ти, огидне бл*дь людське створіння!", - цим завершується гнівний спіч.

Інформатор видання підтвердив, що Instagram-акаунт, у якому була опублікована сторіс, справді належить Паксу. Хлопець використовує його для спілкування з друзями.

Сторіс кількарічної давнини, авторство якої приписують зірковому нащадку, раптово вигулькнула в мережі

Сторіс кількарічної давнини, авторство якої приписують зірковому нащадку, раптово вигулькнула в мережі

Чому різке звернення Пакса, яке він буцімто написав у 16 років, спливло саме тепер - цьому поки пояснення нема. Як і коментарів представників Джолі та Пітта.

Як відомо, Анджеліна всиновила Пакса у В'єтнамі в 2007-му. 3-річний хлопчик перебував у сиротинці, біологічна мати, яка мала героїнову залежність, малюка покинула після народження. В 2008-му Пакса офіційно всиновив і Бред.

Нагадаємо, Джолі подала на розлучення з Піттом після інциденту, що стався на борту приватного літака в 2016-му році. Зі слів акторки, її чоловік, будучи напідпитку, тоді скоїв насильство по відношенню не лише до неї, а і двох дітей. Та розслідування ФБР доказів провини Пітта не виявило, і звинувачення висунуті не були.

Цікаво, чи бачив Бред Пітт привітання з Днем батька, яке нібито написав його син

Цікаво, чи бачив Бред Пітт "привітання" з Днем батька, яке нібито написав його син

Фото Getty Images

Подейкували, що поки експодружжя сперечалося по судах за опіку над шістьма дітьми, Меддоксом, Паксом, Захарою, Шайло, Ноксом та Вів'єн, Анджеліна, користуючись тим, що діти мешкають із нею, "отруювала" їх ненавистю до Бреда.

Що стосується безпосередньо Пакса, то йому, зі слів джерела, акторка в його 15 повідомила, що Бред узагалі був проти його всиновлення.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів