Спірз шокувала заявою щодо майбутнього своєї музичної кар'єри

4 січня, 17:35

Ім’я американської співачки Брітні Спірз останні кілька років не сходило з перших шпальт світових ЗМІ. Проте зовсім не через її співочу кар’єру.

Нині ж зірка, яка вже багато років не випускала майже жодної пісні, розставила всі крапки над "і" щодо свого творчого майбутнього.

Артистка на тлі чуток про роботу над новим альбомом звернулася до прихильників у Instagram. Спойлер: та розчарувала їх.

"Просто, аби все було зрозуміло, більшість новин (про альбом - ред.) – брехня. Продовжуються спекуляції, що я начебто залучаю людей до роботи над альбомом. Я ніколи не повернуся до музичної індустрії", – чітко висловилася Брітні.


Співачка зробила неочікувану, але однозначну заяву

Співачка зробила неочікувану, але однозначну заяву

фото GETTY IMAGES

"Коли я пишу, то роблю це заради задоволення, або для інших людей. Для тих, хто прочитав мою книгу, є певні процеси, про які ви не знаєте. Я написала більш як 20 пісень для інших людей за останні 2 роки. Я – гострайтер (людина, яка створює тексти/креативи/пісні для інших без вказання у подальшому свого авторства - ред.) і, чесно, я цим насолоджуюсь. Люди також говорять, що моя книга була опублікована незаконно без моєї згоди і це – далеко від правди… Я – кохана та благословенна", – підсумувала Спірз.

Невже ми більше ніколи не побачимо Брітні на сцені?

Невже ми більше ніколи не побачимо Брітні на сцені?

фото GETTY IMAGES

До речі, у 2020-му співачка заявляла, що не повернеться на сцену, допоки перебуватиме під опікою свого батька.

Втім, офіційно звільнитися від 13-річного опікунства вона змогла у 2021-му. Процес, як відомо, супроводжувався низкою скандальних заяв артистки та багатьма звинуваченнями у бік родини.

Наприклад, виконавиця розповіла, що пережила примусову контрацепцію та аб’юз. Спірз також зізналася, що родина часто накачувала її ліками та наркотиками, контролювала її соцмережі й те, з ким вона зустрічалася.

Нагадаємо, у 2022-му Спірз таки випустила спільну з Елтоном Джоном пісню, яку артист заспойлерив ненароком до офіційного релізу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів