Аборт від Тімберлейка і пиятика в 8 класі з мамою: шокуючі одкровення Брітні Спірз у її мемуарах

18 жовтня 2023, 11:30

Американська співачка Брітні Спірз наприкінці жовтня готується випустити книгу своїх спогадів "Жінка в мені". І ці мемуари навряд чи сподобаються декому з тих, кого в них згадує артистка - її батькам та ексбойфрендові Джастіну Тімберлейку.

Про те, як вона перервала вагітність їхньою з ним спільною дитиною, як іще підліткою стала вживати алкоголь разом із мамою і як перетворилася на "дитину-робота" - про все це оповідає книга Бріт.

Найрезонансніші тізери з неї наводять People.

Перший альбом Брітні ...Baby One More Time вийшов, коли їй було 16 років

Перший альбом Брітні "...Baby One More Time" вийшов, коли їй було 16 років

Фото Getty Images

Як пригадала Брітні, з самого дитинства вона пам'ятає, як її батько Джеймі напивався настільки, що "втрачав здатність думати", зникав із дому на кілька днів, а як і був удома, то не був добрий до неї.

"Постійно говорив мені, що я виглядаю жирною і що мушу щось із цим робити", - розказала співачка.

"Відчуття, що ти - недостатньо хороша - для дитини це те, що руйнує душу. Він втокмачував мені це, коли я була дівчинкою, і навіть коли я досягла так багато, продовжував чинити так само", - повідала Брітні.

Зі слів артистки, щоби впоратися з цим психологічним тиском, вона перетворилася на "робота".

У 2008-му році Джеймі Спірз став опікуном доньки, перебравши на себе контроль не лише над її кар'єрою, а і над особистим життям. Їхні стосунки залишалися токсичними і Брітні боялася батька

У 2008-му році Джеймі Спірз став опікуном доньки, перебравши на себе контроль не лише над її кар'єрою, а і над особистим життям. Їхні стосунки залишалися токсичними і Брітні боялася батька

Фото Getty Images

"Але не просто робота, а таку собі дитину-робота. Я була настільки інфантилізована, що частково втрачала те, завдяки чому могла почуватися самою собою", - констатувала вона.

Що ж стосується співаччиної мами Лінн, то їздити разом хильнути алкогольних коктейлів якийсь час було їхньою спільною веселою пригодою. Почалося це, коли Брітні вчилася в 8 класі.

"Мені подобалося, що час від часу я могла випити з мамою. Те, як пили ми, зовсім не було схоже на те, як пив мій батько. Коли він пив, він ставав депресивнішим та закривався. Ми ж ставали щасливішими, більш живими та авантюрними", - поділилася Спірз.

41-річна Спірз нарешті прагне сама розказати світові свою історію

41-річна Спірз нарешті прагне сама розказати світові свою історію

Фото Getty Images

У своїй книзі не оминула Брітні й теми стосунків із Джастіном Тімберлейком, ошелешивши несподіваним зізнанням: вона носила дитину від співака.

"Це було здивування, але для мене це не було трагедією. Я дуже сильно кохала Джастіна. Я завжди очікувала, що одного дня ми разом створимо сім'ю. Це сталося би просто значно раніше, ніж я передбачала", - пригадала Спірз.

"Але Джастін точно не був щасливий з приводу цієї вагітності. Він сказав, що ми не готові до того, щоби в нашому житті з'явилася дитина, що ми надто юні", - розповіла співачка.

Як запевнила Спірз, якби це було суто її рішення, вона нізащо би не перервала ту вагітність. Але враховуючи, наскільки не хотів ставати батьком Тімберлейк, вона пішла на аборт.

"Це досі залишається однією з найбільш болісних речей, які я колись переживала у своєму житті", - зізналася вона.

Джастін і Брітні зустрічалися з 1999-го по 2002-ий

Джастін і Брітні зустрічалися з 1999-го по 2002-ий

Фото Getty Images

Як пояснила Спірз, своєю епатажною витівкою в 2007-му році, коли вона поголилася налисо, вона дала відсіч людям, які так довго вказували їй, як вона має поводитися та виглядати. Та щойно зірка опинилася під опікою, право вирішувати за себе в неї знову на довгі роки одібрали.

"Я мусила знову відростити коси та повернутися в форму. Мусила рано лягати спати та приймати ліки, які мені наказували приймати", - зазначила вона.

Нагадаємо, в листопаді 2021-го Брітні Спірз нарешті вийшла з-під опіки. Виступивши в суді, артистка заявила, що її одурманювали ліками, піддавали аб'юзу та примусовій контрацепції.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів