"Найсмішніший, найніжніший, найчарівніший": Мур із дочками зворушили привітаннями Вілліса з 69-річчям та показали фото з ним

20 березня, 11:30

19-го березня голлівудському актору Брюсу Віллісу, якому два роки тому діагностували афазію, виповнилося 69 років. Колишня дружина Демі Мур і троє доньок - Румер, Скаут і Таллула привітали іменинника в мережі зворушливими постами та фотографіями.

Демі, яка була в шлюбі з Брюсом 11 років, показала недавнє фото, на якому вони з ним сидять поруч, тримаються за руки і дивляться один одному в очі.

Мур і Вілліс розійшлися багато років тому, але залишилися сім'єю

Мур і Вілліс розійшлися багато років тому, але залишилися сім'єю

"З Днем народження, БВ! Ми любимо тебе і вдячні за тебе", - написала Мур, яка розлучилася з Віллісом у далекому 1998-му, але досі має з ним гарні стосунки.


Демі показала фото Брюса з їхніми трьома дівчатками: Румер, Скаут і Таллулою

Демі показала фото Брюса з їхніми трьома дівчатками: Румер, Скаут і Таллулою

Вілліс зі своєю онукою Луеттою Айлі Томас

Вілліс зі своєю онукою Луеттою Айлі Томас

"О, татуньо, бути коханою тобою — це такий подарунок! Ти найсмішніший, найніжніший, найчарівніший, позаземний та безмежно талановитий і чарівний тато. Переглядаючи ці фотографії цього ранку, я сповнена глибокої вдячності за те, що ми вирішили провести це життя разом. Я твоя перша дитина, і іноді мені хотілося б бути настільки крихітною, щоб просто знову притулитися до твоїх грудей, сміятися та обіймати тебе. Я люблю тебе так глибоко до кісток, що не знаю, як мої м’язи їх тримають. Ти найкращий тато, на якого я могла б сподіватися. Дякую за твою щедрість, за твою дуркуватість. Лу (дочка Румер - ред.) дуже тебе любить", - написала старша донька Вілліса Румер і виклала купу архівних фото з ним.

Румер із батьком

Румер із батьком

"З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОРОЛЯ. 19.03.24 Диво, що так мало змінилося, хоча так багато змінилося. Мій тато — один із моїх найкращих друзів, можливо, зараз на глибшому рівні, ніж будь-коли, чесно кажучи. Я ціную його прихильність і величезну свободу, з якою він завжди любив нас", - написала середня донька Брюса від Мур, Скаут і теж виклала багато фото з батьком.

Коли я брала участь у балі для дебютанток, моя мама змусила мене брати уроки вальсу, але потім, коли ми з татом почали танцювати, я запитала, чи знає він, що робить, і він сказав: Просто роби це, і ми це зробили. Він провів мене по тому шикарному танцювальному залу з упевненістю хлопчика з Джерсі та пустотливою елегантністю, про яку я молюся щодня, - загадал Скаут і показала фото з того балу

"Коли я брала участь у балі для дебютанток, моя мама змусила мене брати уроки вальсу, але потім, коли ми з татом почали танцювати, я запитала, чи знає він, що робить, і він сказав: "Просто роби це", і ми це зробили. Він провів мене по тому шикарному танцювальному залу з упевненістю хлопчика з Джерсі та пустотливою елегантністю, про яку я молюся щодня", - загадал Скаут і показала фото з того балу

Нинішня дружина Вілліса, Емма Хемінг теж привітала його у мережі. Вона виклала фото коханого з їхньою старшою донькою Мейбел та присвятила йому пост.

"Так само, як і ви, ми його просто обожнюємо. Те, що ви, можливо, не знаєте, але, можливо, можете собі уявити, що його обійми — найбезпечніше місце у всьому світі. Він справжній джентльмен. З такою великою любов’ю, яку дарує та якою ділиться. Це його справжнє ядро... З Днем Народження, моя любов. Ти дар, який дарує", - зазначила друга дружина Вілліса і мати двох його дочок.

Нагадаємо, у березня 2022-го Брюс Вілліс закінчив свою кінокар'єру через невиліковну хворобу. Відтоді його стан лише погіршився, але родина робить усе можливе і піклується про нього. За ці два роки актор встиг стати дідусем - Румер народила дочку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів