"Усе ще Брюс": друг 68-річного Вілліса поділився враженнями від спілкування з хворим на деменцію актором

12 жовтня 2023, 11:30

Американський продюсер Гленн Гордон Карон, розказав, як справи в Брюса Вілліса, котрий за станом здоров'я торік був змушений завершити свою кар'єру.

Карон, один із творців культового серіалу "Детективне агентство "Місячне сяйво", де зіграв Вілліс, намагається бачитися зі старим другом раз на місяць.

Про це пише New York Post.

Брюс Вілліс у 2019-му році. В оточенні актора кажуть, що хвороба давалася взнаки вже тоді: зірці стало складно працювати з великими текстами

Брюс Вілліс у 2019-му році. В оточенні актора кажуть, що хвороба давалася взнаки вже тоді: зірці стало складно працювати з великими текстами

Фото AFP з сайту Getty Images

"Він - надзвичайна людина. Що дуже приголомшує (в його хворобі - ред.), якщо ви колись спілкувалися з Брюсом Віллісом, так це те, що ні в кого не було такої радості житті, як у нього. Він любив життя і... просто обожнював прокидатися щоранку і намагався проживати життя на повну", - поділився Карон.

Гленн гадає, що друг досі його впізнає.

"У мене таке відчуття, ніби впродовж однієї-трьох перших хвилин він розуміє, хто я. Він не повністю говорить, зазвичай він був палким читачем - він не хотів, щоби хтось про це знав - а тепер він не читає. Всі це мовленнєві вміння більше йому недоступні, але він усе ще Брюс", - розказав він.

"Коли ти з ним, ти розумієш що це - Брюс, і ти вдячний, що він тут. Але радість життя пішла", - визнав Карон.

Нагадаємо, акторові спершу діагностували афазію, розлад, який позбавляє людину здатності зв'язно говорити та сприймати мовлення. Згодом з'ясувалося, що 68-річний Вілліс страждає на рідкісний тип деменції.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів