Девід Швіммер оприлюднив свій триб'ют Меттью Перрі та показав кумедне фото з ним

16 листопада 2023, 09:31

Одним із останніх свій триб'ют покійному колезі Меттью Перрі опублікував у мережі Девід Швіммер, який у "Друзях" зіграв найкращого друга Чендлера - Росса Геллера.

У своєму Instagram 57-річний Швіммер виклав кумедне фото молодих Чендлера і Росса та подякував Перрі за час, проведений разом.

"Метті,

Дякую за десять неймовірних років сміху та творчості. Я ніколи не забуду твій бездоганний комедійний темп і подачу. Ти міг взяти та змінити лінію діалогу на свій розсуд, і в результаті отримати щось настільки оригінальне та несподівано смішне, що досі викликає подив.


І ти мав серце. І ти був щедрим і ділився ним з нами, щоб ми, шестеро незнайомців, змогли створити справжню сім’ю", - написав актор.

10 років Швіммер і Перрі грали найліпших друзів

10 років Швіммер і Перрі грали найліпших друзів

"Це фото одного з моїх улюблених моментів з тобою. Тепер воно викликає у мене посмішку і сум водночас. Я уявляю, як ти там, десь там, у тому самому білому костюмі, з руками в кишенях, дивишся навколо… "Чи може тут бути ЩЕ більше хмар?", - закінчив свій пост Швіммер.

Фото Getty Images

Нагадаємо, першим свій персональний триб'ют Перрі оприлюднив Метт ЛеБлан, який зіграв у серіалі "Друзі" Джої Тріббіані. Слідом за ним пост померлому колезі присвітили Кортні Кокс, а потім і Дженніфе Еністон.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів