"Завжди залишаться ті, хто не згоден": Шуров прокоментував "бронь" артистів від мобілізації

2 лютого, 11:15

Музикант Дмитро Шуров, який вже другий рік поспіль є музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення і активно виступає для військових на фронті, поділився думкою щодо "броні" артистів від мобілізації.

Також в інтерв'ю NV.Life Діма розповів, чому музика має важливу роль під час війни.

Я за чесну та якісну музику будь-яких стилів та напрямків. І за те, щоб на відборі українська публіка чула та приймала різну музику і різних артистів, - сказав Діма про Нацвідбір на Євробачення

"Я за чесну та якісну музику будь-яких стилів та напрямків. І за те, щоб на відборі українська публіка чула та приймала різну музику і різних артистів", - сказав Діма про Нацвідбір на Євробачення

Фото з Instagram Шурова

На запитання, чи погоджується він з думкою колеги Гаріка Кричевського про те, що артистам не місце на фронті і вони повинні мати "бронь", Шуров сказав:


"Ми живемо в часи, коли немає єдиної хорошої та вірної відповіді на таке питання. Завжди залишаться ті, хто не згоден. З однієї сторони, очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. Тобто з чисто менеджерської точки зору, "бронь" повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити, звісно, артисти підходять під ций критерій. Бо це обличчя".

Артисти - це обличчя країни, - каже Діма
Артисти - це обличчя країни, - каже Діма

"На мою думку, активно діючий артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись свою справою, ніж в окопі чи на кухні. В першу чергу ті артисти, які окрім смислового навантаження ще є бізнесом, який платить податки, жодної копійки не отримували від держави і побудували свою справу та кар'єру своїми руками та ресурсами", - продовжив Дмитро.

"Логіка така: держава не витрачає на них ресурс, а навпаки, діяльність цих людей є ресурсом для перемоги всіх. Але ще є інша сторона, людська, вона емоційно важка: адже всі люди для когось є незамінними, кожен тато та син, брат та онук є єдиними для їхніх близьких. Ми всі постали перед питаннями, на які важко дати незаперечну відповідь", - підсумував Pianoбой.

Шуров регулярно підтримує військових і каже, що музика - теж зброя

Шуров регулярно підтримує військових і каже, що музика - теж зброя

Протягом двох років великої війни Шуров активно підтримує військових і їздить на фронт із концертами. На питання, яку музику хочуть чути військові, артист сказав:

"По-різному буває… Іноді рок-н-рол, а іноді лірику. На мою думку, головне в таких поїздках - спілкування та відчуття, що ми робимо спільну справу і є на одній хвилі. Тому що музика - теж потужна емоційна зброя і важлива підтримка для будь-якої людини. Музика - це сенси, емоції, наше майбутнє та наші мрії".

Нагадаємо, минулого року Шуров отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня.
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів