"Іноді здають нерви": Дікусар в другу річницю служби зізнався, чи шкодує про свій вибір та чого йому не вистачає найбільше

6 березня, 09:45

Хореограф Дмитро Дікусар, який на самому початку повномасштабної війни мобілізувався до лав ЗСУ, боронить батьківщину вже 2 роки.

З приводу річниці служби Дмитро розказав про свої враження і думки, а також чого йому найбільше не вистачає на фронті.

"Сьогодні два роки, як я повністю перейшов на "військові рейки". Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж, ні!

Безперечно, накопичилась втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товарищів і віра в перемогу добра над злом дає поштовх рухатись і не зупинятись", - наголосив Дмитро.


Дікусар, як і багато захисників, не мав гадки, що війна триватиме так довго...

Дікусар, як і багато захисників, не мав гадки, що війна триватиме так довго...

"Війна дуже змінилась, ми теж не залишаємось такими, як раніше… "Постійні зміни - тактика, яку не перемогти", десь почув я нещодавно. Тому, рухаємось далі, любі українці, і не ведемося на "дешеві" маніпуляції, що мають намір нас роз'єднати і ослабити! Краще помолимось за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати! Як завжди, обійняв!", - звернувся до українців захисник.

"P.S. Останнім часом, не вистачає улюбленої справи, але в певні моменти командир каже мені: "Танцюй, танцюристе!", і я "танцюю"…", - додав хореограф.

Фото з прес-конференції УВЛ (Українська Ліга Ветеранів), що утворюють реабілітаційні центи для військових - пояснив Дмитро

"Фото з прес-конференції УВЛ (Українська Ліга Ветеранів), що утворюють реабілітаційні центи для військових" - пояснив Дмитро

фото з instagram

Нагадаємо, у червні минулого року Дікусар після тривалої перерви вийшов на зв'язок із підписниками, а також звернувся до тих, хто наживається на війні.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів