"Повпливала на мене особисто": Монатік у шоу Кароль переспівав "качову" пісню Тартака. Відео

"Повпливала на мене особисто": Монатік у шоу Кароль переспівав "качову" пісню Тартака. Відео

8 серпня, 12:30

Співак Дмитро Монатік став новим героєм YouTube-шоу Тіни Кароль "Дім звукозапису", в якому відомі артисти представляють кавери на славнозвісні хіти.

Цього разу у виконанні Monatik прозвучала пісня гурту Сашка Положинського "Тартак" "О-ля-ля". До виконавця традиційно долучився Заслужений академічний симфонічний оркестр Українського радіо під орудою маестро Володимира Шейка.

"Це пісня, яка дуже сильно повпливала на мене особисто. Я пам’ятаю, як в моєму житті відбувся "бум" музики в цілому. До одного періоду нічого не було. Здається, до класу 2-го. А потім кабельне телебачення… Я просто не відлипав від відеоробіт, від музики… Я зрозумів, наскільки вона може бути різнобарвна", – сказав він.

Тіна Кароль і Дмитро Монатік

Кароль у новому випуску свого шоу запросила Дмитра Монатіка

фото пресслужби Тіни Кароль

"Пісня "О-ля-ля" я не міг зрозуміти, про що співає людина… На той час Сашко (Положинський - ред.) був дуже таким імпозантним, модніком, за яким неформальна молодь міста Луцьк дуже сильно слідкувала… Це було дуже "качово", наденергійно і це дуже виділялося. Неможливо було не звернути увагу. Це був такий ковток повітря. Для біт-боїв, для хіп-хоп культури, для всіх малих, які чули ці біти. Це було супернеобхідно", – додав артист.

Співак Monatik заспівав пісню гурту Тартак

Артист зізнався, що пісни "О-ля-ля" особлива для нього

фото пресслужби Тіни Кароль

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО (ВИСТУП MONATIK З 37-ї ХВИЛИНИ)

Нагадаємо, раніше в гостях "Дому звукозапису" були Onuka із переосмисленням пісні "День і ніч" авторства ексучасника ТНМК Едуарда Приступи.

А також загадкова Klavdia Petrivna, яка у супроводі кавер-бенду Freedom-jazz переспівала композицію "Намалюй мені ніч" авторства Мирослава Скорика та Миколи Петренко.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів