Джамала пораділа увазі Grammy та згадала, як її називали "дурепою та вискочкою"

11 листопада 2023, 10:30

40-річна співачка Джамала не потрапила у лонгліст премії Grammy у номінації Best Global Music Album зі своїм альбомом кримськотатарських пісень Qırım, на яку подавалася.

Про це вона написала у соцмережах та згадала своє дитинство у Криму та про що мріяла тоді.

Зі слів співачки, у дитинстві вона намагалася переспівати Вітні Х'юстон.

Фото з Instagram Джамали

"Я постійно намагалась якомога голосніше переспівати касети Вітні Х'юстон чи бути ще швидшою за платівку Елли Фіцджеральд. Це я вставала на табурет, щоб мене могли бачити наші гості, коли я виступала для них під гру акордеона мого батька або маминого фортепіано", - написала Джамала.

Вона розповіла, що після школи ходила пасти овець, а вони з'їли її ноти Шопена.

"Це в мене, коли я недогледіла, мої ж вівці в сараї зʼїли ноти всього мого Шопена, Баха та Гайдна… Як мама тоді плакала! А я, звичайно, раділа, бо мені не потрібно було їх грати на іспиті в музичній школі", - зазначила Джамала.

Вона також згадала, як заробляла собі на проживання у Києві - мила посуд у кафе.

"Це мене називали дурепою і вискочкою, яка після третього курсу музичного училища вирішила вступати до консерваторії. "Ща как обломится", — говорили вони. Скільки невдач чекало попереду. Скільки розчарувань… Сотні, а може і тисячі… хто рахує. Чи думала я, що можу стояти на одній сцені з… та хоч би з Бейонсе? Так, легко! Чому ні? Це ж моя уява. Моя мрія. Хто заборонить?" - розповіла Джамала.

Фото з Instagram Джамали

Втім, як зазначила зірка, вона ніколи не думала, що зможе бути номінованою на Grammy.

"Чи думала я, що можу колись отримати Grammy в одній номінації з нею? Ні, тут навряд. Чому? Бо це її "народна музика", яку вона співає приблизно з того моменту, як я виступала на табуреті перед родичами. Хоч я і плачу сьогодні, але бути в одній категорії в лонг-листі Grammy "Best Global Music Album" разом з Shakti — це для мене рівноцінно тому, що бути в одній категорії з Бейонсе", - додала Джамала.

Нагадаємо, нещодавно Джамала позувала для глянцю та розповіла про свої шкідливі звички.

До слова, у липні стало відомо, що до складу журі лауреатів Grammy увійде співачка Тіна Кароль.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів