"Це моя ода життю": вагітна Джамала у пір'ї та серед квітів заспівала про кохання, яке надихає. Відео

"Це моя ода життю": вагітна Джамала у пір'ї та серед квітів заспівала про кохання, яке надихає. Відео

25 травня, 12:38

40-річна співачка Джамала, яка ось-ось стане мамою знову, закарбувала свою вагітність у кліпі. Вона випустила відеороботу на пісню "Люблю".

Цей трек виконавиця почала записувати, коли дізналася, що чекає на третю дитину.

"Ця пісня адресована всім тим, хто вірить у кохання в усіх його проявах: чи це любов до чоловіка, чи до дитини", - сказала Джамала.

Фото Michael Fedorak

У кліпі, який на перший погляд здається простим, співачка разом із режисером Павлом Буряком намагалися відтворити слова пісні за допомогою кількох сюжетних ліній.

"Я намагався показати паралельним монтажем рух героїв: пари та хлопчика, де хлопчик є якраз плодом кохання цієї пари. Одна з технік зйомок, яка була використана у цьому відео, - це рух по колу з рухомою платформою", - уточнив режисер.

До речі, у кліпі Джамала постає у кількох образах - у розкішному червоному аутфіті, у пір'ї та серед квітів.

Фото Michael Fedorak

А от сама співачка додала, що зняла кліп, бо хотіла показати себе такою, якою вона є.

"Із зайвими кіло, ба більше — буду знімати обкладинку і відео кліп саме у цей період! У цій роботі я така, якою я є зараз. У цьому чарівному моменті: справжня, натхненна, сповнена любові. І хочу поділитися цими відчуттями з вами. Це моя ода життю, коханню, продовженню та боротьбі", - зазначила Джамала.

Нагадаємо, про свою третю вагітність Джамала оголосила напередодні Нацвідбору на Євробачення-2024. А про те, що чекає на сина, вона заявила зі сцени національної премії імені Тараса Шевченка.

Як відомо, Джамала зі своїм чоловіком виховує двох синів: 6-річного Еміра та 3-річного Селіма.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів