"Бувають дні гівняних зачісок": Еністон про свій принцип ведення соцмереж і чому ніколи не матиме TikTok

2 травня, 10:45

Дедалі більше селебрітіз із ентузіазмом вриваються в світ TikTok, але не американська акторка Дженніфер Еністон. 55-річна зірка заприсяглася: там її не буде ніколи.

Чому, вона пояснила Entertainment Tonight, висловивши своє ставлення до соцмереж в цілому.

Не чекайте запальних TikTok-відео від Дженніфер, їх не буде

Не чекайте запальних TikTok-відео від Дженніфер, їх не буде

"У мене нема TikTok і ніколи не буде. От просто не буде. Якщо я підпишуся ще на щось, це зруйнує моє життя або чиєсь іще життя", - заявила Джен.


Зірка "Друзів", яка має 45,1 мільйона підписників у Instagram, намагається триматися від соцмедіа на безпечній відстані.

"Вони можуть затягти тебе і ти марнуєш години твого життя. Я часом повірити не можу, коли помічаю, що я в абсолютному просторово-часовому тунелі відео з собаками, цуценятами, врятованими тваринами, дітками та котиками. Це те, що мені дуже подобається. Але є речі онлайн, яких я бачити не хочу", - поділилася акторка.

Акторка не приховує, що залипає на відео з собачками, котиками і дітками

Акторка не приховує, що залипає на відео з собачками, котиками і дітками

"Я не думаю, що ми заточені під те, щоби сприйняти обсяг інформації на такій швидкості і такої величини, як робимо це в наш час. Я просто вважаю, що це не йде нам на користь. Я не думаю, що це щось здорове", - додала Еністон.

Найбільшу небезпеку, на думку зірки, соцмедіа становлять для підлітків, які порівнюють себе із нереалістичними образами, які пропонує їм Інтернет, і впадають у відчай.

Сама Дженніфер наполягає: вона в соцмережах справжня, а не "відфільтрована" її версія.

Еністон у соцмережах показує себе справжню

Еністон у соцмережах показує себе справжню

"Я просто вважаю, що найкраще - це просто бути тим, хто ти є. У нас бувають хороші дні. Бувають погані дні. Бувають дні хороших зачісок. Бувають дні гівняних зачісок. Бувають дні хорошої шкіри, дні поганої шкіри. Це змішана картинка. А ще це просто дуже нереалістично, намагатися продати щось, що не відчувається справжнім", - пояснила вона.

Нагадаємо, нещодавно Еністон у Instagram показала, як виглядає гардеробна у її маєтку за 21 мільйон доларів.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів