Приїхали окремо: ошатного Аффлека на випускному сина бачили із Лопес у мінісукні

13 червня, 10:30

Голлівудське поки ще подружжя Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, здається, змінило стратегію поведінки на публіці. Пара, яка спершу перестала з’являтися на людях разом, а згодом продовжила уникати питань про розлучення, показалася у компанії одне одного.

Як пише Page Six, подружжя відвідало шкільний випускний 12-річного сина актора, Семюеля. Для урочистості зірка фільму "Операція Арго" обрав синій костюм трійку з білою сорочкою. Тоді як Джей Ло похизувалася ніжками у мінісукні з графічним, хвилястим акцентом.


Також серед гостей, що не дивно, була помічена ексдружина Аффлека Дженніфер Гарнер. Вона, подейкують, виступає проти розлучення актора з Лопес та переконує їх схаменутись і налагодити стосунки.

Нагадаємо, у світлі чуток про розлучення артистка скасувала своє масштабне турне. Офіційно нібито через бажання провести більше часу з дітьми. Проте є припущення, що квитки на її концерт так погано продались, що зали будуть заповнені лише на половину.

Аффлек же переїхав із їхнього спільного з дружиною особняка ближче до колишньої та дітей. До речі, омріяний дім Бен і Дженніфер начебто зібралися продавати, хоч і купили його лише минулого року.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів