"Найтяжче позаду": джерела повідомили обнадійливі новини про стан Міддлтон

29 травня, 14:15

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка проходить лікування від раку, з'явиться на публіці вже восени 2024-го року або ж не з'явиться аж до початку 2025-го - такі суперечливі припущення від буцімто обізнаних інсайдерів днями опублікували деякі ЗМІ.

Ні те, ні інше не підтверджують співрозмовники Vanity Fair. Натомість мають добрі новини.

Поспілкувавшись із джерелами у палаці та наближеними до королівської сім'ї, журнал повідомив: для 42-річної Кетрін "найтяжче вже позаду". Про це пише The Іndependent.

Зі слів джерел, Кетрін уже ліпше

Зі слів джерел, Кетрін уже ліпше

Фото Getty Images

"Великим полегшенням стало те, що вона добре переносить лікування і насправді почувається набагато краще", - йдеться в публікації.

"Звісно, це дуже непростий і тривожний період. Усі згуртувалися навколо неї - Вільям, її батьки, її сестра та брат", - запевнили інсайдери.

Що до повернення Кейт до виконання її обов'язків принцеси - то жодної більш-менш конкретної дати поки не намічено. Дружина принца Вільяма з цим не квапиться і зосереджена на своєму одужанні.

Швидше б уже побачити родину разом!

Швидше б уже побачити родину разом!

Фото Getty Images

Нагадаємо, на початку січня принцесі Вельській провели планове хірургічне втручання на черевній порожнині. На той момент лікарі вважали, що проблема не пов'язана з онкологією, але, на жаль, подальші тести показали, що рак таки присутній.

У березні, коли тема "зникнення" Кетрін вже встигла оповитися плетивом здогадок та божевільних теорій, сама принцеса записала відеозвренення, де повідомила, що проходить превентивну хіміотерапію.

Як відомо, король Чарльз ІІІ, котрому в лютому теж діагностували рак і який теж наразі проходить лікування, наприкінці квітня повернувся до роботи. Зі слів джерела, 75-річний монарх, усвідомлюючи, що його час на троні може бути обмежений, прагне здійснити якомога більше корисних справ для країни.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів