Кейт Міддлтон повідомила, що в неї рак

22 березня, 20:25

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон записала відеозвернення, в якому повідомила тяжку новину. В неї виявили рак, і вона проходить хіміотерапію.

Розповідь 42-річної дружини принца Вільяма, мами трьох дітей оприлюднили в офіційному Instagram-акаунті.


Як розказала Кетрін, у січні, коли їй успішно провели операцію, лікарі спочатку вважали, що проблема на пов'язана з онкологією.

"Одначе тести, проведені після операції, показали, що рак присутній. Тож моя команда лікарів порадила мені пройти курс превентивної хіміотерапії, і я нині перебуваю на початковій її стадії", - поділилася принцеса.

Міддлтон не стала приховувати, що діагноз став для неї "величезним шоком". Принцеса пояснила, що їй потрібен був час на те, щоби відновитися після хірургічного втручання достатньо, щоби мати змогу розпочати хіміотерапію.

"Але, найважливіше, нам потрібен був час, щоби все пояснити Джорджу, Шарлотті та Луї в такий спосіб, який є підходящим для них, і переконати їх, що зі мною все буде гаразд", - розповіла Кейт.

"Як я сказала їм, зі мною все добре і я ставатиму сильнішою з кожним днем, зосереджуючись на речах, які допомагають мені зцілитися, в моєму розумі, тілі та душі", - додала вона.

Кейт зізналася, що останні місяці були дуже тяжкими для її родини, та подякувала за підтримку

Кейт зізналася, що останні місяці були дуже тяжкими для її родини, та подякувала за підтримку

Як зізналася Кетрін, те, що Вільям у цьому випробуванні поруч із нею, дає їй втіху та заспокоєння. Принцеса також цінує підтримку, любов та доброту, яку проявляють до неї шанувальники.

"Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що як сім'я ми потребуємо часу, простору та приватності, поки я закінчую лікування", - наголосила Міддлтон.

"А ще я зараз думаю про всіх тих, чийого життя торкнувся рак. Усі, хто стикнувся з цією хворобою в будь-якій формі, будь ласка, не втрачайте віру та надію. Ви не самотні", - закликала принцеса.

Принцеса запевнила, що нею опікується фантастична команда лікарів

Принцеса запевнила, що нею опікується "фантастична" команда лікарів

Нагадаємо, в січні планову операцію переніс і 75-річний король Чарльз. Він виписався з лікарні через декілька днів, проте згодом було повідомлено, що в монарха онкологічне захворювання.

Як відомо, дітям принца та принцеси Вельської, Джорджу, Шарлотті та Луї , зараз 10, 8 та 5 років.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів