"Мій великий біль": ексдівчина колишнього Лорак повідомила, що зробила аборт

16 липня, 16:00
Ексдівчина екса Лорак в топі і кепці

Ексдівчина колишнього чоловіка Ані Лорак перервала вагітність і пояснила причину розставання з ним

Колишня жінка ексчоловіка співачки Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу зробила аборт.

Про це сама Анастасія розказала у своєму Instagram, відповідаючи на запитання підписників.

За словами Насті, вона перервала вагітність ще 13-го липня, коли перебувала на 5-6 тижні вагітності.


"Я б дуже хотіла бути мамою вдруге і бути щасливою дружиною. Вірю, що це коли-небудь буде. Головне, обирайте правильних, чесних, стабільних чоловіків, які не на словах і клятвах, а на ділі будуть для вас", - написала вже ексобраниця Налкакіоглу.

"Сподіваюся, ця тема для вас і мене тепер буде закрита! І прошу вас, не вірте ніколи словам. Спостерігайте, лише вчинки та дії. Не потрапляйте в ілюзії, які вам створюють, і самообман", - порадила вона.

Анастасія про переривання вагітності

Анастасія також пояснила, чому вони з Муратом розійшлися. Настя зізналася, що її проблема полягає в тому, що вона ідеалізує людей і завжди сподівається на краще.

Людина кожного дня казала, як хоче від мене дитину, і коли так сталося, він, ймовірно, злякався. Я не поважаю чоловіків, які не відповідають за свої слова. Мій психічний стан через те, що відбувається, останнім часом був дуже поганим..., - зазначила вона

"Людина кожного дня казала, як хоче від мене дитину, і коли так сталося, він, ймовірно, злякався. Я не поважаю чоловіків, які не відповідають за свої слова. Мій психічний стан через те, що відбувається, останнім часом був дуже поганим...", - зазначила вона

Нагадаємо, у березні цього року Налкакіоглу похизувався свідоцтвом про розлучення зі своєю другою дружиною Лілією. Процес тривав ще з жовтня минулого року. Як відомо, після розставання з Лілією бізнесмен зійшовся з Анастасією та заявив, що кохатиме її "до кінця життя". А місяць тому дівчина натякнула на те, що їхній піврічний роман закінчився.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів