"Меседж надії та оптимізму світові": інсайдери розказали, як ся має Міддлтон і які її плани на літо

26 червня, 16:15
Принцеса Кейт Міддлтон
Фото Getty Images

Відколи принцеса Вельська Кейт Міддлтон у березні приголомшила світ тяжкою новиною про те, що в неї виявили рак, палац утримується від коментарів відносно того, як просувається її лікування.

На думку експертів, королівська сім'я докладає максимум зусиль, щоби жодна інформація про стан Кетрін не просочилася назовні. Проте дещо інсайдери таки переповідають пресі. Новини ці не підтверджені, але хоч непогані.

Про це повідомляють Fox News.


Кейт Міддлтон

42-річна Кетрін уже кілька місяців бореться з раком

Фото Getty Images

"Реальність така, що ніхто не знає, як Кейт. Люди, які хочуть прокачати свої кар'єри, шепочуть багато чого. Але в реальності, коли королівська родина хоче зачинити свої двері для світу, то вона століттями відточувала це мистецтво", - попередив королівський експерт Ієн Пелхем Тернер.

"Кейт зараз в стані очікування - слідує наказам лікаря, наче релігії, та молиться, щоби майбутні тести показали, що хіміотерапія виконала свою роботу. Це стресовий, виснажливий період для Кейт, і ще більше його робить таким те, що весь світ затамував подих разом із нею", - поділився неофіційний королівський біограф Крістофер Андерсен.

Зі слів королівської коментаторки та фотографки Хелени Чард, Кейт стає ліпше.

"Її здоров'я покращується, до неї повернулася жага життя... Вона вдячна за любов публіки, яка дуже додає їй наснаги", - зазначила вона.

Невістка короля Чарльза Кейт

Свекор Міддлтон, король Чарльз теж долає тяжку хворобу

Фото Getty Images

Зі слів Андерсена, Кетрін намагається зробити все для того, щоби їхні з Вільямом діти - Джордж, Шарлотта і Луї - проводили літо так само, як і щороку: купалися, їздили верхи, гралися з кузенами та кузинами.

"Коли вона відчуває, що їй це по силах, Кейт готує та щось пече для родини. Вона грає в карти та настольні ігри - їхня найулюбленіша це скребл - з Вільямом та дітьми... Оскільки зараз обставини змушують її триматися ближче до домівки, вона повернулася до фотографії... Кетрін у захваті від того, яку неймовірно позитивну реакцію викликали фото, які вона запостила з нагоди Дня батька, а кілька днів по тому на Вільямів день народження... Вона надсилає меседж надії та оптимізму світові", - сказав експерт.

На думку Андерсена, король Чарльз та королева Камілла планують влаштувати традиційне літнє родинне зібрання в палаці Балморал. Але не факт, що цього року Кетрін до них приєднається.

Дружина принца Вільяма

До Кетрін потроху повертаються сили

Фото Getty Images

"Вельми ймовірно, що принцесі Вельській доведеться залишитися вдома, в Анмер-холлі, продовжуючи хіміотерапію, тоді як Вільям і діти вирушать до Шотландії без неї. Кейт зосереджена на тому, щоби принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї не були позбавлені літніх радощів через медичні проблеми їхньої матері. Просто ось яка вона людина", - поділився він.

Як переконана Чард, Міддлтон намагається жити в якомога позитивнішому вайбі, і це видно по тому, якими ненапруженими та щасливими виглядають діти.

"Любов її родини теж дає їй величезну надію. Король Чарльз каже, що їм дуже пощастило мати її в якості улюбленої членкині королівської сім'ї", - сказала вона.

Як пророкує королівська експертка Гілларі Фордвіч, наступна поява Кетрін на публіці може відбутися вже дуже скоро. На її думку, Міддлтон намагатиметься не пропустити Вімблдонський турнір, який стартує 1-го липня, адже є фанаткою тенісу, ще й патронесою Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету.

Принцеса Вельська Кейт

15-го червня Кейт уперше за час хвороби приєдналася до королівської родини на публічному заході. Це був парад Trooping the Colour

Фото Getty Images

Нагадаємо, на початку червня принцеса в Instagram-пості повідомила, як почувається та скільки ще триватиме її лікування.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів