"Частка моєї душі завжди з тобою": ексдружина DziDzio щемливо звернулася до нього та показала архівні ФОТО

20 листопада 2023, 16:45

Колишня дружина фронтмена гурту DziDzio Михайла Хоми, співачка Slavia, як і торік, не забула привітати свого екса з днем народження.

Із приводу 40-річчя артиста Ярослава присвятила йому ніжний допис у Instagram.

Коли, як не зараз, у твій День… Михасику, з Ювілеєм!!!", - написала вона.

Ярослава спеціально дістала альбом із їхніми з Михайлом фотографіями

Ярослава спеціально дістала альбом із їхніми з Михайлом фотографіями

"…Аж не віриться, бо я ще досі та юна, 17-ти літня… А ти завжди хотів бути старшим. Ти був старшим. Ментально. Ти вирізнявся серйозністю з-поміж однолітків. Ти мислив по-дорослому. Тобі хотілося подорослішати ззовні. Ти не любив свої фото в юності, де в тебе тирчать ребра…", - пригадала Ярослава.

Як зізналася співачка, фото в неї багато, а спогадів - іще більше.

"Єдине залишиться незмінним назавжди: шлях, який ми пройшли разом. Перший гурт, студія… Перша квартира, машина… Перші великі успіхи… Ми назавжди залишимося один для одного першими чоловіком та дружиною…", - зазначила вона.

"Пишаюся тобою. Люблю. Частка моєї душі завжди з тобою. Живи, як відчуваєш. Твори, що хочеш. Люби, кого любить", - побажала Slavia.

Нагадаємо, про те, що Михайло розпочав шлюборозлучний процес, Ярослава дізналася не від нього, а зі ЗМІ, що її не надто потішило.

Тим не менш, співачка не мала сумнівів у тому, що її екс - людина порядна і її не образить. Ярослава не помилилася: Михайло подарував їй квартиру на 150 квадратів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів