До спортзалу не ходить, хліб - їсть: 58-річна Херлі докладно розказала, як підтримує стрункість, і показалася в купальнику

27 січня, 16:41

58-річна британська акторка Елізабет Херлі відкрила секрет, як їй вдається тримати себе у формі та показала свої фото у купальнику.

Про це вона написала у своєму Instagram.

За словами Херлі, вона їсть абсолютно все, що хоче.

"Моя мантра така: не їжте надто багато, надто швидко, надто часто або надто пізно. Або, іншими словами, їжте менше, правильно жуйте, забороніть перекуси та вечеряйте раніше", - зазначила Херлі.


Елізабет й справді виглядає дуже ефектно 

Елізабет й справді виглядає дуже ефектно

Фото Instagram Елізабет Херлі

Як сказала Елізабет, вона не вживає ніяких добавок.

"Я не п'ю "дивних зелених соків" та коктейлів, а добавки приймаю тільки тоді, коли у моєму організмі чогось не вистачає. Я стараюсь, щоби овочі або фрукти становили половину моєї тарілки. Тобто, якщо у мене є бутерброд, то я з'їм ще й яблуко. Я їм майже все", - додала акторка.

Вона зазначила, що навіть дозволяє собі нездорові страви, як от готові страви, газованки та тістечка. Також зірка назвала свою найкращу інвестицію — це хлібопічка.

"Я кожного дня печу буханець, а щовихідних — торти", - написала Херлі.

Також вона зізналася, що не ходить до спортзалу і не робить комплексних вправ, однак сама по собі дуже активна, тож радить і іншим більше рухатися, аби мати таку фігуру.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про секрети краси голлівудської акторки Анджеліни Джолі.

До слова, Ліз Херлі якось заявила, що може випити горілки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів