"З побаченнями проблем немає": Остапчук показалася в обіймах загадкового чоловіка

16 лютого, 15:45

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріуска-блогерка Христина Остапчук, яка неодноразово перелічувала вимоги до чоловіка своєї мрії, заінтригувала амурними справами.

В Instagram Христина також пояснила, що її тримає у Відні, та показалася в обіймах загадкового чоловіка.

"Відень для мене став реально тимчасовою домівкою. Так, є тут свої плюси і, звичайно, мінуси! Але вдома вони теж зараз є, мінуси. Ну, і, звичайно, тут в мене ще і справи сердечні теж... Тому я тут так затрималась.

Просто про них я не хочу говорити, взагалі вирішила, що про свої наступні стосунки буду розповідати тоді, коли вже або буде весілля, або буду вагітна!", - попередила підписників Остапчук.


скрін з instagram

Христина також натякнула, що уваги від чоловіків їй вистачає і показалася з чоловіком, з яким, вочевидь, нещодавно відпочивала в горах.

До речі, з ексом з Відня Остапчук пробула разом більше 8 місяців

До речі, з ексом з Відня Остапчук пробула разом більше 8 місяців

Христина заявила, що поки не планує прощатися зі статусом холостячки

Христина заявила, що поки не планує прощатися зі статусом холостячки

Нагадаємо, нещодавно Христина чесно відповіла на запитання, чи вийшла б вона знову за Остапчука, якби повернулася в минуле.

А ще раніше вона розказувала, подарунків на яку суму очікує від потенційних бойфрендів, та на які кошти зараз живе (адже під час повномасштабної війни взяла паузу від нотаріальної діяльності).

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів