"Є вішліст на будь-який бюджет": Остапчук повчила, як бути жінкою, якій дарують дорогі подарунки, та озвучила власні фінансові правила

2 лютого, 15:45

Нотаріуска-блогерка Христина Остапчук тішиться, що чоловіки їй дарували, дарують і, сподівається вона, даруватимуть дорогі, класні подарунки.

Як бути такою жінкою, чи готова вона сама утримувати та вивозити на Мальдіви свого супутника життя, та яким фінансовим правилам слідує, 37-річна Остапчук розказала в інтерв'ю на YouTube-каналi "OMG, Olena".

Також колишня дружина шоумена Володимира Остапчука пояснила, як ставиться до віку та чи відчуває репродуктивний тиск.

Христина відверто побалакала про чоловіків та гроші

Христина відверто побалакала про чоловіків та гроші


"Я дивлюсь на себе зараз в дзеркало і подобаюся собі навіть більше, ніж на фотографіях у 20 - що до зовнішнього вигляду. Що до мого емоційного стану, моєї свідомості, мого погляду на життя, теж подобаюся собі більше, тому я більше часу цьому приділяю", - зазначила Христина.

"Звичайно, я розумію, що я не стаю молодшою фізично, що я не стаю молодшою для народження дітей, я це розумію, але мене це зараз насправді не зачіпає", - запевнила вона.

Найстрашніше для Остапчук у сприйнятті власного віку те, що час плине, а в неї дуже багато планів, які вона хоче втілити, де побувати, що відчути тощо.

"Тому я намагаюся на думати туди (в майбутнє), а тут (у теперішньому) трішки себе вповільнювати: в моменті, зараз, тут, відчувай, кайфуй", - поділилася вона.

37-річна блогерка намагається жити в моменті

37-річна блогерка намагається жити в моменті

Як наголосила Христина, вона - жінка, яка може повезти себе на Мальдіви, але дуже хоче, щоби її туди возили чоловіки.

"Маю таку позицію, я це завжди озвучую чоловікам, із якими вступаю в стосунки або знайомлюсь: що я працювала, буду працювати завжди, я не можу сидіти вдома просто, це можна застрелитись. Але в моїй голові я заробляю, непогано заробляю, але мій чоловік, для того, щоби він для мене був прикладом, мотивацією, заробляє більше, ніж я. Я заробляю для того, щоби відчувати, що я можу обрати бути з тим чоловіком або бути на тій роботі, або в тій країні жити за своїм бажанням, а не тому, що мені треба бути з тим чоловіком, бо я не маю за що купити собі хліб", - сказала вона.

Із чоловіком, якого доведеться возити на Мальдіви їй, Христині було би "не окей".

Свою позицію щодо Мальдів і решти Остапчук чесно озвучує потенційним кавалерам іще на березі

Свою позицію щодо Мальдів і решти Остапчук чесно озвучує потенційним кавалерам іще "на березі"

"Якщо мій чоловік буде сидіти на дивані, нічого не робити, він мене не буде мотивувати і я буду в ньому трішки розчаровуватися, він для мене не буде прикладом і навіть, можливо, не таким сексуальним об'єктом", - визнала вона.

У разі якогось форсмажору, втрати роботи тощо Остапчук готова підтримати чоловіка, але лише допоки бачить, що він активно шукає виходи зі свого поганого становища.

У стосунках, зокрема в питанні подарунків, Христина виступає за чесність.

"У мене така думка: коли тебе чоловік, наприклад, питає: "Що тобі подарувати?", багато кажуть: "та мені нічого не треба, в мене все ж..." Один-дав рази він запитав, тобі нічого не треба, ну не треба й не треба, ідеальна жінка, ідеальна дівчина. Але це ж неправда", - застерегла Христина.

Христина радить інакше відповідати на запитання: Що тобі подарувати?

Христина радить інакше відповідати на запитання: "Що тобі подарувати?"

"Ти розумієш можливості свого чоловіка. Якщо він може тобі подарувати подарунок за 5 тисяч гривень, ти можеш там трохи піднакинути, сказати за 7, але якщо скажеш за 100 тисяч гривень, то він не зможе його подарувати. Але ти чесно кажеш, що ти хочеш. У мене з цим питань немає. У мене навіть є вішліст завжди. В мене є вибір подарунка на будь-який бюджет", - поділилася вона.

Остапчук переконана, що чоловіки від такого підходу в захваті, адже він дуже спрощує їм завдання.

"Бути чесною, не намагатися бути кращою для нього, бо потім наступає несподіванка - тут ти перший рік казала, що тобі нічого не треба, а стала дружиною і тобі щось дуже стало потрібно, що змінилось? Якщо він мав бажання це дарувати тобі тоді, то він буде мати бажання дарувати, а якщо не мав бажання, то нічого й не зміниться", - резюмувала вона.

До речі, автомобіля Range Rover, який Вова Остапчук подарував Христині в 2020-му, не було в її вішлісті. Просто тодішній чоловік знав її мрію та здійснив

До речі, автомобіля Range Rover, який Вова Остапчук подарував Христині в 2020-му, не було в її вішлісті. Просто тодішній чоловік знав її мрію та здійснив

Христина не згодна з тим, що жінка, яка поруч, несе повну відповідальність за те, чи успішний її чоловік, але вважає, що жінка таки впливає на це.

"Я вірю в те, що все, що робить чоловік, він робить заради жінки. Якщо чоловік кохає", - сказала вона.

На думку Остапчук, усе в житті є наслідком вибору, який робить людина, зокрема й її фінансова успішність.

"У кожного поняття щастя різне. Комусь нормально не виїжджати за кордон, комусь нормально не ходити до ресторанів, у кожного різне поняття, що вони хочуть. Якщо людина відчуває себе так комфортно - ок. Але я більше вірю в те, що людина не хоче виходити з зони комфорту, напрягатися, тому що заробляти кошти - це непросто, я вірю в те, що людина не хоче розширювати свій світогляд", - заявила вона.

Блогерка вважає, що якщо жінці нічого не треба, то і її чоловік не горітиме бажанням заробляти заради неї

Блогерка вважає, що якщо жінці "нічого не треба", то і її чоловік не горітиме бажанням заробляти заради неї

Що до власних фінансових правил, то, як висловилася Остапчук, у ній "прокинулася така єврейська дівчинка".

"У мене є фінансове правило, по-перше, я не витрачаю, намагаюсь на витрачати свої кошти на чорний день. І в мене правило, що я завжди, скільки я себе пам'ятаю, відкладаю кошти. І я не можу собі дозволити піти і "завтра буде завтра, зараз гуляєм на всі", ні, так я не роблю", - запевнила вона.

"Я заробляю більше, ніж витрачаю. Я відкладаю обов'язково, і якщо в мене там де на життя, якщо я бачу, що там трішки йде не так як є, я хвилююсь. Але я хвилююсь і думаю, як мені підзаробити", - додала Христина.

Вертаючись до питання дітонародження, Остапчук не стала приховувати, що щодня відчуває тиск із боку оточуючих, мовляв "годинник цокає".

Торік Христя розказувала, на які кошти зараз живе, адже під час повномасштабної війни взяла паузу від нотаріальної діяльності

Торік Христя розказувала, на які кошти зараз живе, адже під час повномасштабної війни взяла паузу від нотаріальної діяльності

"Чому я маю паритись про те, що я не можу змінити? Ну я народжу в 38, 39, хтось буде казати "боже, стара народила", хтось буде казати "чого так рано народила", буде різний осуд", - сказала Остапчук.

І хоча Христина не знає, коли їй вдасться втілити своє бажання стати мамою, вона вже давно вирішила, що в неї неодмінно буде няня та хатня помічниця.

"Не для того, щоби я не проводила час із дитиною, я буду проводити максимально скільки я можу часу з дитиною, але я не хочу забути в цей період про себе і про свого чоловіка", - пояснила вона.

Нагадаємо, нещодавно Христина чесно відповіла на запитання, чи вийшла б вона знову за Остапчука, якби повернулася в минуле.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів