Бред Пітт відмовився продовжувати боротьбу за опіку над дітьми - джерело

29 березня, 11:00

Подейкують, багаторічна судова тяганина між акторами Бредом Піттом та Анджеліною Джолі, які офіційно перестали бути подружжям ще в 2019-му, нарешті завершиться цього літа.

Імовірно, наблизила фінал велика поступка, на яку пішов 60-річний актор.

Як повідомив інсайдер Daily Mail, Бред, який досі був непохитний у своїй вимозі поділити опіку над спільними з 48-річною Енджі дітьми 50/50, більше на цьому не наполягає. Йому буде досить мати право бачитися з нащадками.

Бред вирішив відступити та віддати Джолі право фізичної опіки над дітьми

Бред вирішив відступити та віддати Джолі право фізичної опіки над дітьми

Фото Getty Images

Імовірно, вчинити так Пітт зрештою вирішив тому, що, поки вони з колишньою воювали, половина їхніх дітей встигла повиростати. Неповнолітніми наразі залишаються лише біологічні нащадки експодружжя: 15-річні Нокс та Вів'єн і 17-річна Шайло.

Як відомо, 18 дівчині виповнюється вже у травні й подейкують, після цього вона взагаді переїде жити до батька.

Прийомним дітям Пітта й Джолі - Меддоксу, Паксу та Захарі - вже, відповідно, 22,20 та 19. І дуже несхоже, щоби принаймні хлопці рвалися підтримувати стосунки з батьком. Захара ж воліє більше не використовувати його прізвище.

Нагадаємо, віднедавна Бред Пітт мешкає під одним дахом зі своєю 34-річною подругою Інес де Рамон. Ходили чутки, що кінозірка не проти завести з нею спільне дитя.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів