"Живемо один одним": Федишин у 18-ту річницю шлюбу заявила про кохання та заселфилася з чоловіком

29 липня, 15:00
Ірина Федишин

18 років тому 19-річна Ірина вийшла заміж за Віталія

Співачка Ірина Федишин та її чоловік і, за сумісництвом, продюсер Віталій Човник 29-го липня святкують 18-ту річницю створення своєї сім'ї. Зірка звернулася до коханого з привітанням у Instagram, проілюструвавши допис, звісно, селфі з благовірним.

"Сьогодні 18 років як ми одружилися", - написала Іра.

"Трошки про нашу сім'ю. Одного разу Віталік підійшов до мене на концерті і взяв автограф. Від того дня розпочалося наше знайомство, яке швидко переросло у шалене кохання", - пригадала вона.

Віталій Човник та Ірина Федишин

Федишин із Човником виховують двох синів: Олега та Юрія

"Завжди разом. Інколи нам дивуються друзі, як ми витримуємо один одного 24/7 ? А нам так добре і вдома, і на роботі. І за кулісами, і на сцені. Ми живемо один одним та однією справою. Я щаслива, що у мене є такий чоловік, який перевернув моє життя, і продовжує це робити", - зізналася Федишин.

Ірина запевнила: попереду в них із Віталієм ще чимало шалених планів.

"Віталіку, дякую за Юрчика та Олежика! За величезну любов, турботу, ніжність, романтику, надійне міцне плече, натхнення, мотивацію, силу, компліменти, квіти, концерти, пісні. За все! Люблю тебе", - додала Федишин.

До речі, з нагоди бірюзового весілля Ірина подарувала коханому пісню, яка має відповідну невибагливу назву: "Віталік". Кліп на неї, в якому 37-річна артистка показується в літніх луках, зокрема в купальнику, на тлі мальовничих краєвидів, знімали в Португалії.

Ірина Федишин у купальнику

Іра підготувала для коханого творчий подарунок

"Будучи з концертами у Португалії, ми даремно часу не гаяли, вирішили трохи поекспериментувати і зняти відео на пісню. Я довірилася своєму чоловікові , а він, як завжди , не підвів! Сам зняв і сам змонтував кліп! Віталіку, ти мега талант ! Люблю тебе. Знаю, що найщасливіші дні у нас ще попереду", - зазначила Федишин.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, в травні Іра випустила кліп "Секрет", у якому знявся й Віталій. У відео зірка мала округлий животик, змусивши багатьох подумати, що вона очікує на третю дитину. Лише у липні співачка пояснила, що то було.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів