"Болить": Камалія розповіла, чому звернулася до психолога, та показалася з Захуром на київському вокзалі

27 травня, 10:30

Співачка Камалія не приховує, що розлука з дочками Арабеллою і Мірабеллою дається їй непросто. Настільки, що навіть довелося звернутися до психолога.

Про це 47-річна артистка зізналася у коментарі ТАК.TV.

"Буває такий стан, що прям находить якась депресія, і бувають і сльози і по-різному. Болить те, що діти не зі мною, діти не в Україні, не в Києві, а там, далеко", - поділилася почуттями Камалія.

Нещодавно Камалія і Захур відпочивали з дочками у Португалії, але своє 47-річчя співачка зустріла без дівчаток

Нещодавно Камалія і Захур відпочивали з дочками у Португалії, але своє 47-річчя співачка зустріла без дівчаток


"Так, коли вони знаходилися в Україні, я собі спокійно і працювала, і їздила, тому що я знала, що я кожен день їх можу побачити. Дуже важко, дуже", - зізналася співачка і уточнила, що спілкується з цього приводу з психологом десь раз на тиждень.

Крім того, у мережі Камалія показалася з чоловіком Захуром у Києві. Він завітав в Україну заради премії YUNA, вручення якої відбулося 23-го травня. Захур, як відомо, є одним із засновників премії.

Захур, Камалія і Павло Шилько - засновники премії YUNA

Захур, Камалія і Павло Шилько - засновники премії YUNA

Камалія і Захур на київському вокзалі

Камалія і Захур на київському вокзалі

"Друзі, хочу поділитися радісною новиною! У моїх донечок, Мірабелли та Арабелли, почалися міжсеместрові другі весняні тижневі канікули! Як відомо, наші дівчатка навчаються в Лондоні, де система освіти відрізняється від української. Тож у них зараз невеликі канікули, і вони поїхали в Іспанію, до чудового міста Пальма-де-Мальорка. Після втомлюючої організацї і проведення Національної Музичної Премії YUNA-2024, попри втому, ми одразу вирушили до наших дітей, щоб разом з ними провести час і подарувати незабутні враження♥️", - написала Камалія.

"Для нас найголовніше у житті – це наші діти. Їхня радість та щасливі очі – це найцінніше, що ми маємо. Зараз ми насолоджуємося кожним моментом з нашими донечками", - додала вона.

Нагадаємо, у квітні в мережу потрапили фото Камалії з синцями на обличчі. Співачка запевнила, що не знає, звідки вони взялися, і закликала не чіпати Захура.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів