"Застосовувала сексуальний примус": Каньє Вест подасть зустрічний позов у відповідь на звинувачення в харасменті

6 червня, 16:45
Репера звинуватили у харасменті
Відповідь Каньє Веста
фото з Instagram Каньє Веста

Американський репер Каньє Вест має на своєму рахунку чимало гучних скандалів та ексцентричних вчинків.

Можливо, саме тому артист, який раніше дозволяв собі антисемітські висловлювання, зізнання в любові до російського диктатора та купу інших зашкварів, не боїться підмочити репутацію черговою судовою війною.

Як пише BBC, Вест, у відповідь на звинувачення у харасменті від ексасистентки, збирається подати зустрічний позов проти неї. Про це повідомив представник музиканта.


Каньє Вест відповів на звинувачення у харасменті

Каньє не збирається здаватися?

фото Getty Images

Усі звинувачення сторона артиста відкинула, назвавши їх "безпідставними".

"У відповідь на ці звинувачення, Йе (саме так репер вимагає його називати публічно - ред.) подасть зустрічний позов", – сказав представник Каньє.

У своєму позові репер наполягатиме, що саме він був постраждалою стороною. Мовляв, його колишня асистентка Лорен Прісціота відзначилася розпусною і бездумною поведінкою. А також неодноразово "застосовувала сексуальний примус", щоб отримати та вимагати дорогі речі, зокрема, авто Lamborghini.

Вест, з власних слів, відхилив усі спроби асистентки вступити з ним у фізичний зв’язок. Після чого, вона начебто почала шантажувати його і вимагати 60 мільйонів доларів.

Колишня асистентка Каньє Веста Лорен Прісціота

Каньє повністю заперечив усі слова експрацівниці. Натомість, звинуватив її саму у шантажі

фото з Instagram Лорен

Представник артиста також додав, що Лорен Прісціота була звільнена через некваліфікованість та "вимагання надзвичайно завищеної заробітної плати".

Нагадаємо, днями колишня асистентка репера подала на нього до суду за харасмент. Вона розповіла, що у її присутності Вест мастурбував, а також надсилав їй нюдси та порнографію. Кінець кінцем її звільнили без виплати зарплатні чи компенсації.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів