Принц Вільям та Кейт Міддлтон знайшли вихід, як переконати публіку в міцності свого шлюбу - ЗМІ

17 березня, 10:05

Після того, як дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон кілька місяців не з'являлася на публіці через операцію, навколо їхнього шлюбу поповзли чутки про розлучення та коханок.

Розбурхав їх ще більше той факт, що на відфотошопленому фото до Дня матері на принцесі Вельській не було весільної обручки.

Втім, як пише видання Daily Mail, королівське подружжя вигадало спосіб, завдяки якому їм вдасться переконати громадськість, що у їхньому шлюбі все добре.

За словами інсайдера, і Кейт, і Вільям розуміють, що цікавість публіки до їхніх дітей дуже висока, тож у квітні, на 6-й день народження принца Луї, планують опублікувати ще одну сімейну листівку.


Кейт з молодшим сином Луї на благодійному заході
Кейт з молодшим сином Луї на благодійному заході
Скріншот з YouTube

Крім того, принцеса почне говорити про свій стан здоров'я, після повернення до виконання своїх королівських обов'язків — прогнозовано після Великодня.

Джерела у королівських колах кажуть, що така увага до Міддлтон хвилює, адже це може негативно позначитися на здоров'ї принцеси Вельської.

"Мене хвилює така увага до Кейт. Вона не виглядала щасливою, коли їхала з Вільямом до Лондона на приватну зустріч днями", - сказав інсайдер.

Королівська експертка Дженні Бонд зазначила, що принцеса відчуває тиск перед виходом на публіку після перенесеної операції.

Фото Getty Images

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не з'являлася на публіці з грудня минулого року, а в січні їй провели операцію.

Тож у мережі почали приписувати принцу Вільяму роман із маркізою Роуз Генбері.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів