Імовірна коханка принца Вільяма: хто така маркіза Роуз Генбері, чиє ім'я опинилося в Twitter-трендах

14 березня, 11:00

Поки принцеса Вельська Кейт Міддлтон вже третій місяць поспіль не з'являється на публіці, мережею продовжують ширитися чутки щодо того, яка драма може насправді розігруватися "за лаштунками" королівської сім'ї.

Так, одна з версій, яку обговорюють, це адюльтер чоловіка Кетрін, принца Вільяма з такою собі Роуз Генбері.

Що це за одна і чому її ім'я останніми днями потрапило в тренди у X (колишньому Twitter), розказує Entertainment Tonight.

39-річній Роуз Генбері закидають роман із 41-річним принцом Вільямом

39-річній Роуз Генбері закидають роман із 41-річним принцом Вільямом

Фото Getty Images

Отже, за свою "популярністю" в соцмережі 39-річна Генбері має дякувати американському коміку і телеведучому Стівенові Колберту, який днями присвятив 3-хвилинний монолог у своїй програмі "The Late Show" чуткам про подружню зраду принца Вільяма.

"Отже, гадаю, всі ми знаємо, хто та жінка, про яку іде мова - скажіть це разом зі мною - маркіза Чолмондейлі... чутки про роман між Вільямом і нею ходили з 2019-го року. Як писали тоді таблоїди, коли Кейт буцімто запитала його про це, він віджартувався, сказавши, що нічого нема. "Ха-ха" - завжди хороша відповідь, коли дружина звинувачує тебе у зраді", - зазначив телеведучий.

Повідомивши глядачам, що Генбері - дружина одного з близьких друзів Вільяма, 63-річного Девіда Роксевіджа, Стівен окремо покепкував із прізвища останнього, розклавши те на слова "rock" (рок, брила, скеля) і "savage" (дикий).

"Справді? Роксевідж? Звучить більше як музикант із "Флінстоунів", аніж британський аристократ", - заявив Колберт.

Невже принц Вільям справді скочив у гречку?!

Невже принц Вільям справді скочив у гречку?!

Фото Getty Images

Девід Джордж Філіп Роксевідж, 7-ий маркіз Чолмондейлі та Сара Роуз Генбері познайомилися в Італії в 2003-му та побралися влітку 2009-го . Подружжя виховує трьох спільних дітей: 14-річних Александра та Олівера (він був одним із пажів на коронації Чарльза ІІІ) і 8-річну Айріс.

Роуз, яка до шлюбу працювала моделлю, теж належить до шляхетної сім'ї. Наприклад, її бабця, леді Елізабет Ламбарт була однією з дружок на весіллі Єлизавети ІІ з принцом Філіпом.

Уперше припущення про те, що принц Вільям закрутив інтрижку з Роуз, жовта преса зробила у 2019-му році, помітивши, що між Кейт та її колишньою приятелькою раптово пробігла чорна кицька. А ще якраз тоді стався нашумілий епізод, коли Міддлтон різко відсмикнула плече, щойно до нього торкнувся її чоловік - і це вхопили камери.

А це Генбері у 2007-му. Зараз таких декольте маркіза вже, мабуть, не носить

А це Генбері у 2007-му. Зараз таких декольте маркіза вже, мабуть, не носить

Фото Getty Images

Палац, звісно ж, цієї пікантної теми офіційно ніколи не коментував. Роуз Генбері була серед запрошених на коронацію в травні 2023-го року, але на спільних фото з Кейт Міддлтон її немає.

Нагадаємо, днями у офіційних Instagram та X-акаунтах палацу оприлюднили буцімто свіжу фотографію, зроблену Вільямом: на ній усміхнена Кетрін позує з трьома їхніми дітьми. Проте це лише роздмухало скандал, позаяк на світлині помітили сліди недолугого фотошопу. Провину за це взяла на себе Кейт і стала інтернет-мемом.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів