"Був упевнений, що більше ніколи не одружусь": Войтенко прокоментував заручини та зізнався, як почався роман

16 лютого, 14:45

Актор Костянтин Войтенко, який у День святого Валентина, зробив пропозицію своїй дівчині, дизайнерці Наталії Камінській, вперше прокоментував новину про заручини.

Актор серіалу "Будиночок на щастя", якого раніше колишня дружина звинуватила у аб’юзі та насильстві, зізнався, що після розлучення не бачив себе в сімейних стосунках більше. Він також розповів, як почався його роман із нареченою.

Актор та дизайнерка оголосили про свої стосунки у травні 2023-го

Актор та дизайнерка оголосили про свої стосунки у травні 2023-го

"На початку повномасштабної війни я активно займався волонтерською діяльністю. І от прийшов черговий запит на бронежилет. Мав залишити його у знайомих, аби ті передали військовому. Коли приїхав віддавати бронік, двері мені відчинила Наталі.


Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, щоб знайти кішку, яка загубилася. Ми вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обійнялися, і ці обійми вийшли такими незвичайними й дивовижними, що все одразу стало зрозуміло”, – пригадав Войтенко у коментарі "Новому телеканалу".

У Наталії є син від попередніх стосунків, а у Костянтина – дочка Емілія від першого шлюбу

У Наталії є син від попередніх стосунків, а у Костянтина – дочка Емілія від першого шлюбу

фото з Instagram Наталії Камінської

"Наступного дня вона надіслала мені фото з кішкою, яку їй таки вдалося знайти. А після цього знову поїхала до Польщі і між нами зав’язалася переписка. За місяць вона повернулася з сином в Україну, і ми вже не розлучалися. Бачилися щодня. А згодом почали жити разом", – додав актор.

"Я був упевнений, що більше ніколи не одружусь. І не приховував цього від Наталі. Ми розмовляли про це ще на початку нашого спілкування. Але справжні почуття роблять дива. Я ніколи не відчував такого кохання до когось і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко", – розповів Костянтин.

Як відомо, актор заперечив звинувачення в аб’юзі та назвав слова ексдружини вигадками. Натомість вона показала їхню переписку, в якій були погрози.

Нагадаємо, раніше наречена Войтенка продемонструвала каблучку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів