"Чому одна?": Мішина відповіла на закиди щодо статусу холостячки і показалася після операції

31 жовтня 2023, 10:45

Акторка Ксенія Мішина, яка днями зробила операцію, вийшла на зв'язок з підписниками.

Користуючись нагодою, вона також відповіла аудиторії на дорікання стосовно того статусу холостячки/людини без стосунків.

Акторка не розкриває подробиць хірургічного втручання, однак зазначає, що це була не мамопластика

Акторка не розкриває подробиць хірургічного втручання, однак зазначає, що це була не мамопластика

"Мені тут іноді пишуть: Якщо ти така красива та успішна, то чому одна? Вважаю, що це одна з найдурніших ілюзій, нав’язаних суспільству.


Вже достатньо примітивно вважати, що жінка прагне краси та особистої вишуканості для того, щоб її вибрали. І іноді в голові не вкладається, що щодня проживаючи насичене і усвідомлене життя, заробляючи гроші, збагачуючи та розвиваючи себе, я повинна перекладати на когось відповідальність за свій сімейний стан", - прокоментувала Мішина.

"Невже досі хтось думає, що безглуздий в моменті поряд член може ощасливити ваше жіноче існування?", - запитала підписників Ксенія.

Ксенія також поміркувала про значення слова щастя.

"Якщо щастя полягає у приємних відчуттях зсередини, потрібно вивчити свою біохімію. Якщо щастя ґрунтується на відчутті свідомості життя, то треба розумніше себе обманювати. Третього не дано?

Жінка – самостійна одиниця. Вона сама вибирає з ким і коли будувати стосунки. Які? Вона також визначає. Це може бути просто секс, це може бути глибше. І подібні умови самовизначення не роблять її неповноцінною, самотньою чи нещасною", - наголосила вона.

Як відомо, Мішина була в цивільному шлюбі і має сина Платона від першого чоловіка.

На амурному рахунку Мішиної також цивільний шлюб з шоуменом та автором "Ліги сміху" і "Квартал 95" Олександром Еллертом, роман із одруженим чоловіком, пропозиції від впливових кавалерів та залицяння від відомого російського актора.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів