Мішина під роздуми про хейт засвітила голий прес в оверсайз-піджаку

14 листопада 2023, 13:00

Акторка Ксенія Мішина торкнулася глибокої теми розуміння власного "я".

Поштовхом до цього став хейт з боку підписників, який актриса спробувала розібрати і лишити сенсу.

"Хтось скаже - красива. Хтось скаже - фуууу, Ксюш, як ти справляєшся з хейтом? А чи можемо ми проаналізувати всі оцінки щодо самого себе?

Кожна оцінка чи судження є просто думкою, простою точкою зору. І цієї точки зору не було, поки ми не народилися. Все, що ми про себе думаємо, всі наші переконання – це наслідки того, що ми дізналися після свого народження. Від мами, тата, суспільства", - пояснила Ксенія.


"Вони передали нам інформацію, якими ми повинні бути і якими бути не можна. Нас познайомили зі стандартами, нам нав'язали погляди. І ми з цим погодились. Тепер ми інтерпретуємо себе та судимо про себе згідно з усім, що знаємо.

Сьогодні ми хороші, завтра погані, винні, божевільні, сильні, слабкі, красиві, потворні. Ми ті, якими себе вважаємо в залежності від обставин. Над нашим життям повністю домінує система переконань, яку ми засвоїли", - пояснила вона.

"Так, частенько хочеться вірити в те, у що ми повірили. Але цей образ абсолютно брехливий. Реальне я – унікальне, і воно не має нічого спільного з тим, що ми знаємо про себе. А тепер питання: чи можуть інші знати і судити хто і яка я, якщо навіть не знають насправді, хто і які істинно вони самі?", - запитала акторка.

Як відомо, Мішина любить "заглибитися" в себе і розбирати різні життєві ситуації.

Раніше вона розказувала, як натяки щодо її "глупства" наштовхнули її на саморозвиток.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів