"Дякую за твоє відкрите серце": Ліза Кудроу адресувала слова прощання Меттью Перрі

16 листопада 2023, 09:40

Американська акторка Ліза Кудроу, яка зіграла Фібі у "Друзях", опублікувала в Instagram пост, адресований її колезі та другові Меттью Перрі.

Вона подякувала акторові, який раптово відійшов у засвіти 28-го жовтня, за все, що він означав у її житті. Ліза пригадала, з чого почалася особлива дружба їхньої компанії - з запропонованої Меттью гри у покер.

Ліза поділилася архівним кадром із Меттью

Ліза поділилася архівним кадром із Меттью

"...Дякую за те, що ЩОДНЯ змушував мене так сильно сміятися з чогось, що ти говорив, що мої м'язи боліли і сльози текли по обличчі. Дякую за твоє відкрите серце у шестисторонніх відносинах, які вимагали компромісів. І багато розмов", - написала 60-річна Кудроу.


"Дякую, що приходив на роботу, коли почувався недобре, а потім був абсолютно неперевершеним. Дякую за найкращі 10 років, які можуть випасти людині. Дякую, що довіряв мені. Дякую за все, що я дізналася про МИЛОСЕРДЯ та ЛЮБОВ завдяки знайомству з тобою. Дякую за час, який мені вдалося провести з тобою, Меттью", - додала актриса.

Нагадаємо, зворушливі триб'юти Перрі присвятили й інші "Друзі" - Дженніфер Еністон, Метт ЛеБлан, Кортні Кокс та Девід Швіммер.

Познайомившись на знімальному майданчику ситкому, Друзі продовжили дружини й у реальному житті

Познайомившись на знімальному майданчику ситкому, "Друзі" продовжили дружини й у реальному житті

Раніше на гірку звістку про його смерть відреагувала Меггі Вілер, яка у серіалі зіграла колоритну дівчину Чендлера - Дженіс.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів