Меган Маркл у трендовій двійці зазнімкувалася з давньою подружкою та відомою візажисткою. Фото

29 липня, 16:00
Меган Маркл під час публічного виступу

Герцогиня Сассекська не відстає від актуальних трендів

фото GETTY IMAGES

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл має схильність більше слідувати модним тенденціям, ніж протокольним правилам королівської родини при виборі одягу.

Один із трендових цього сезону луків герцогиня Сассекська вигуляла під час івенту у Хемптонсі. Для виходу вона обрала костюм двійку із жилетом і брюками палаццо. Їх Меган доповнила ювеліркою, яку вже неодноразово демонструвала під час попередніх появ на публіці.


До речі, на фото герцогиня попозувала із давньою подружкою, дизайнеркою Мішею Нону та візажисткою Боббі Браун. Раніше подейкували, що саме Нону познайомила Меган і Гаррі. Проте у біографічній документалці подружжя спростувало цю інформацію.

Як відомо, любов герцогині до розкоші неодноразово ставала приводом для прискіпливої уваги широкого загалу. Наприклад, нещодавно користувачі мережі закидали Маркл збільшення діаманта у заручальній каблучці, дизайн якої придумав особисто принц Гаррі.

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі заявив, що не привозить дружину до Великої Британії, бо боїться за її безпеку.

Водночас, раніше джерела близькі до його оточення повідомляли, що брат принца Вільяма шукає у Лондоні підходяще житло. Начебто робить він це для зустрічей із друзями, з якими Меган не ладнає.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів