"Сонце і місяць у життях усіх нас": Йовович із донькою привітали з днем народження чоловіка й тата та показали милі фото

5 березня, 14:30

Англійський режисер Пол Андерсон 4-го березня відсвяткував своє 59-річчя. Привітання імениннику в Instagram опублікували дружина, акторка Мілла Йовович та їхня старша донька, 16-річна Евер Габо.

48-річна Мілла для святкового допису обрала рідкісне селфі з усміхненим коханим. А Евер - цілу добірку кумедних світлин.

"Із днем народження, мій дивовижний чоловіче! Поле, ти - сонца та місяць у життях усіх нас. Ти - земля, яка нас береже, - зорі, які світять нам, дивуючись, який неймовірний чоловік, що дає нам так багато безумовної любові, є в нашому житті", - написала Йовович.

Мілла та Пол одружені вже 14 років

Мілла та Пол одружені вже 14 років


"Твоїм маленьким леді пощастило, що ти в них є, і твоїй великій мамці теж. Я так сильно тебе кохаю! Спасибі, що ти для мене - все", - додала акторка.

"Із днем народження мого доброго, турботливого, того, що любить "Монті пайтон" тата! Батьки та дочки, які разом грають у "Підземелля та дракони", просто рулять. Люблю тебе", - привітала батька Евер.

Евер назбирала смішних фото тата для свого привітання

Евер назбирала смішних фото тата для свого привітання

Андерсону виповнилося 59

Андерсону виповнилося 59

У Евер із татом свій підхід до селфі

У Евер із татом свій підхід до селфі

Андерсон і Йовович виховують трьох доньок

Андерсон і Йовович виховують трьох доньок

Пол і його маленькі леді

Пол і його "маленькі леді"

Як відомо, Міла та Пол, які познайомилися під час зйомок "Оселі зла", зіграли весілля в 2009-му, а маленька Евер, якій тоді було майже два роки, стала почесною гостею на ньому.

Друга дочка подружжя, Дашель Іден з'явилася на світ у 2015-му, а в 2020-му - ще одна дівчинка, Ошан.

Нагадаємо, одну ненароджену дитину Мілла втратила, причому за обставин, які глибоко травмували акторку. Про цей досвід вона кілька років тому вирішила розказати публічно, виступивши за право жінок на безпечний аборт.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів