"Міс Всесвіт Україна"-2023 Усанова згадала, як була на порозі самогубства

10 жовтня 2023, 16:00

Переможниця конкурса “Міс Всесвіт Україна”-2023 Ангеліна Усанова доєдналася до Всесвітнього дня ментального здоров’я та поділилася власною історією непростих стосунків із собою.

У дописі в Instagram вона зізналася, що в певний момент життя мала суїцидальні думки.

Ангеліна поділилася дуже особистими спогадами та закликала ніколи не втрачати віри

Ангеліна поділилася дуже особистими спогадами та закликала ніколи не втрачати віри

“Сьогодні, 10 жовтня, Всесвітній день ментального здоров’я. У центрі уваги – проблема самогубств у світі. Як людина, яка була на порозі самогубства після втрати важливих відносин, я точно знаю, в які ігри з нами може грати наш розум. Коли голос каже в голові “Вбий себе! Ти бездарність! Ти нікому не потрібна! Ти не заслуговуєш ні на що!”…

Коли ти втрачаєш все, і маєш починати життя з початку, відбудовуючи себе пазл за пазликом. І легше здатися! Легше повірити негативним думкам! Легше відчувати себе жертвою. Завжди легше здатися аніж продовжувати боротьбу”, – написала у дописі Ангеліна.

Усанова розповіла про власний досвід
Усанова розповіла про власний досвід
фото з Instagram

“І мене рятувала Надія. Надія, що все буде добре. Віра, що моє життя має сенс. Любов, що наповнює кожну клітинку мого тіла. Зі свого досвіду можу сказати, що наш розум – має бути нашим другом, і він є нашим другом. Наш вибір, які думки ми плекаємо у собі, чи гарні ми садівники у нашому ментальному саду. Життя варте кожної секунди. І самогубство – це ніколи не вихід. Бережіть ментальну гігієну та піклуйтесь про свої думки, як ви піклуєтесь про своє тіло. Давайте будем вдячні за це життя, адже багато невинних людей його втрачають зараз і мріяли би мати наші з вами проблеми”, – підсумувала вона.

Нагадаємо, після перемоги у конкурсі дівчина зізналася, що отримала багато критики з боку хейтерів. Однак Ангеліна знайшла, що їм відповісти, особливо щодо хейту у бік її фігури.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів