"Ці речі травмують і травмували мене": Могилевська назвала свої табу в вихованні дочок

29 березня, 12:30

Співачка Наталія Могилевська вважає те, що вона наважилася стати прийомною мамою, одним із найпрекрасніших рішень у своєму житті.

Яких правил вона дотримується в їхньому вихованні та чому так старанно оберігає Софію та Мішель від уваги широкого загалу, 48-річна артистка розповіла в інтерв'ю Ukraine World News.

Наталія виховує двох прийомних доньок

Наталія виховує двох прийомних доньок

Могилевська зізналася, що обидві донечки мають хист до музики, але на одній сцені з зірковою мамою шанувальники їх навряд чи побачать.


"Вони дуже класно співають. І співають, і танцюють, і музичні дуже, дуже швидко вчать мамині пісні: "Мама співає по радіо, я все знаю, я все повторюю!"", - похвалилася співачка.

"Але ж вони тільки-тільки щойно почали приходити до тями. Вони настільки були травмовані і налякані, настільки було просто страшно, що якась людина підійде до них, щось спитає. Було страшно, що в тому садочку до них підійдуть і скажуть щось на кшталт: "Вона тобі не рідна", от не хочеться цього. Хочеться, щоби вони так (як зараз) спокійно, тихенько живуть, ніхто їх не чіпає. В їхніх школах не знають, чиї вони діти. В садочку не знають, чиї вони діти", - розповіла вона.

Софію та Мішель вона порівняла з паросточками, які дуже легко розтоптати. Наталія переконана, що дівчатам потрібен час, щоби зміцніти і стати "деревами".

У дитсадочку, куди ходить Мішель, і в школі Софії не знають, хто їхня мама

У дитсадочку, куди ходить Мішель, і в школі Софії не знають, хто їхня мама

"Я можу сказати, що це рішення було одним із самих прекрасних рішень у моєму житті. От перше рішення - коли я вирішила взагалі співати в дитинстві, і друге - ось це рішення всиновити двох моїх дівчат. Кращого рішення в житті я не знаю", - зізналася вона.

Зі слів Могилевської, поява дітей у її житті відбулася дуже швидко, тож читати відповідну літературу та вчитися бути мамою їй теж довелося в темпі. У вихованні дочок артистка категорично намагається не припускатися помилок, яких припускалися її батьки. Наталія визнала, що в дитинстві отримувала "по сраці".

"Я не б’ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей. Я сьогодні читаю книжки, як треба виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які тебе зрозуміли - це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. "Дати по сраці" - це довгий шлях, через образи, травми і решта. Тобто це дитяча поведінка у батьків. Доросла поведінка, вона інша: давай сядемо, давай поговоримо, що тобі не зрозуміло. Я для тебе повністю безпечна. Давай так домовимось, я все одно буду тебе любити, що би ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як мати допомогти?”, - поділилася Могилевська.

"Солодка моя, сонечко, запам'ятай: навіть якщо ти не будеш вчити ту англійську, будеш інколи мене обманювати, бо будеш боятися сказати правду, знай, що би ти не зробила, я все одно тебе буду любити. Просто за те, що ти є", - ці слова, сказані нею одній із дівчаток, змусили ту розплакатися, пригадала Наталія.

Іще співачка пояснила, як сприймає хейт на свою адресу, зокрема закиди щодо того, що буцімто вдочерила Софію та Мішель заради піару.

"Я на ці повідомлення негативні дивлюся статистично: якщо їх менше 1%, я взагалі на них не зважаю. Ну є ж хворі люди, є люди дивні, проблемні, сьогодні в їхньому житті щось проблемне. Тому якщо негативних коментів менше 1%, я взагалі не зважаю на це. Якщо їх стає вже 10%, то я думаю, що, можливо, щось не так я зробила... Якщо 50/50, то я розумію: точно є якась проблема", - пояснила вона.

Як запевнила Могилевська, негативних коментарів щодо вдочеріння вона отримала хіба що один на тисячу.

Нагадаємо, під час повномасштабної війни в житті Наталії з'явилися не лише омріяні діти, а і коханий чоловік.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів