Надійне плече Могилевської, "не хрещений" Гросу, дружина Козловського та естонець Камінської: зірки, які приховують своїх коханих

19 березня, 09:00

Українські зірки намагаються бути відкритими зі своїми прихильниками. Але якщо питання стосується особистого життя, дехто воліє сховати його за сімома замками.

Інколи деякі подробиці стають справжньою несподіванкою. Які знаменитості і чому приховують особисте життя – ТаблоID розкриває усі секрети.

Наталія Могилевська

Зірки, які приховують своїх других половинок – це точно про Наталію Могилевську. 48-річна співачка, яка на початку 2024 року розповіла, що удочерила двох дітей, довгий час була самотня. Артистка мала два шлюби - з бізнесменами Дмитром Чалим та Єгором Долініним. Утім, вони закінчилися розлученнями. Увесь час після жінка з головою поринала у творчість та усю себе віддавала роботі.

Наталія Могилевська з доньками

Наталія Могилевська з доньками


Та під час повномасштабного вторгнення Могилевська нарешті знайшла своє щастя. В одному з інтерв’ю вона зізналася, що має надійне плече поруч. Обранець Наталі супроводжував її у такі місця на військовій карті, куди відмовлялася їхати навіть команда артистки.

Згодом зірка знову привідкрила завісу особистого життя і розповіла, що зі своїм коханим, якого звати Валентин, вони знайомі 20 років. Та тоді стосунки були неможливі, і залишатися самотньою стало свідомим вибором Могилевської.

Співачка під час війни знайшла своє щастя

Співачка під час війни знайшла своє щастя

Щоб стати класною дружиною і мамою, Наталя провела велику роботу над собою. Але досі своїх найрідніших вона воліє оберігати від камер та публічності.

Аліна Гросу

28-річна співачка Аліна Гросу заінтригувала прихильників ймовірним весіллям та новим чоловіком. Відомо, що у 2019 році зірка вийшла заміж за свого коханого Олександра Комкова, але й року не минуло, як шлюб дав тріщину.

Згодом Аліна почала зустрічатися з російським актором Романом Полянським, але під час повномасштабного вторгнення начебто розійшлася з ним. І от в мережі з’явився кліп на нову пісню співачки з весільним відеорядом. Поруч із Гросу чоловік-наречений, обличчя якого вона не показала.

А ви як думаєте, хто цей таємничий чоловік поруч з Аліною?

А ви як думаєте, хто цей таємничий чоловік поруч з Аліною?

"А чого ховати обличчя", - з цікавістю допитувалися підписники.

"Це як з дитиною – бо не хрещений", - жартома відповідала Аліна.

Аліна вміє відповідати на питання

Аліна вміє відповідати на питання

Скріншот

Припускають, що Гросу возз’єдналася з Полянським. Сама ж зірка натякала на нові стосунки у жовтні 2023 року.

Надія Матвєєва

55-річна телеведуча Надія Матвєєва у червні 2022 року зізналася, що у стосунках з чоловіком, який на 20 років молодший за неї. Їхнє знайомство сталося ще до початку повномасштабної війни через спільних знайомих. Надя пригадала, як обранець написав їй, запитав про вік і був приємно вражений. Він геть нічого не знав про роботу Матвєєвої на телебаченні і не має соцмереж.

Надя щаслива у коханні і не збирається показувати обранця

Надя щаслива у коханні і не збирається показувати обранця

Рідні ведучої скептично поставилися до чоловіка, особливо коли дізналися, що вони планують жити разом. Та й сама Надя донедавна не бачила перспектив у стосунках з такою різницею у віці. Утім, кохання все перемогло і пара має серйозні плани на майбутнє. Поки Матвєєва не квапиться показувати свою другу половнику прихильникам.

Відомо, що Надія Матвєєва була двічі в офіційному шлюбі. Сина народила у 24 роки.

Віталій Козловський

Серед знаменитостей, які приховують своє особисте життя й 39-річний співак Віталій Козловський. У свій день народження 6 березня він зізнався, що офіційно одружився. На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував фото з обручками, утім ні обличчя, ні ім’я нареченої розкривати не захотів.

Здогадайтесь по руках, хто ця таємнича наречена

Здогадайтесь по руках, хто ця таємнича наречена

В одному зі своїх інтерв’ю співак зізнавався, що розписався зі своєю обраницею одразу після пропозиції. Навіть рідні були приголомшені цією новиною вже по факту. За словами Віталія, його мама дуже зраділа новому статусу сина. Козловський підкреслив, що святкування весілля організує пізніше – зараз це не на часі.

Козловський перебуває у лавах ЗСУ

Козловський перебуває у лавах ЗСУ

До цього Віталій Козловський мав гучний роман з ведучою Раміною Есхакзай. Але у 2017 році вони розійшлися і не без скандалу.

KOLA

31-річна співачка KOLA, справжнє ім’я якої Анастасія Прудіус, у листопаді 2023 року відверто розповіла про свого чоловіка, якого вперто приховує від прихильників. Відомо, що його звати Слава, він на 13 років старший і довгий час живе в Ізраїлі. З ним артистка познайомилася під час повномасштабної війни на одному зі своїх концертів.

Щастя любить тишу, вважає Настя

Щастя любить тишу, вважає Настя

Настя зізнавалася, що ніколи не думала про чоловіка-іноземця і стосунки на відстані. Але кохання взяло своє. Слава час від часу приїздить в гості до Насті і радує подарунками.

А тут співачка майже показала коханого

А тут співачка майже показала коханого

Дар'я Петрожицька

Життя на дві країни і в 32-річної зірки "Папіка" Дар’ї Петрожицької. Її теперішній коханий Олексій живе у Німеччині. Як розповідала сама акторка, вона спочатку "вкрашилася" в нього, а потім почала знайомитися, як з людиною.

У жовтні 2023 року зірка повідомила про заручини, але публічного свого Олексія досі не показала прихильникам.

Акторка має своє надійне плече

Акторка має своє надійне плече

Відомо, що Петрожицька у 20 років вже була в офіційному шлюбі. Але за 5 років почуття експодружжя згасли. Після Дар’я мала декілька нетривалих романів, які у серйозні стосунки так і не переросли.

Олександр Попов

Зірки, які зберігають роман у таємниці – це про 37-річного ведучого і актора Олександра Попова, який змінив свій сімейний стан. Несподівано для прихильників на його пальці з’явилася обручка і виникло чимало питань – а хто ж став його обраницею.

Поки Олександр може показати лише обручку

Поки Олександр може показати лише обручку

Виявилося, серце Олександра полонила жінка на ім’я Галина, яку він наразі приховує від публічності. Декілька років вона працювала стилісткою на одному каналі, де теперішня пара і познайомилася. Між ним був корткотривалий роман і справжній квест із "приборкання норовливих".

Як зізнався телеведучий, із Галиною вони не розписані, але повінчані. Виявилося, що Олександр зробив пропозицію до 2022 року, пара запланувала весілля на літо, але почалася повномасштбна війна. Тому вінчання для них виявилося куди символічнішим.

Мішель Андраде

27-річна співачка болівійського походження Мішель Андраде розповідає про свої почуття через творчість. Як зізнавалася артистка, вона досить закрита людина і їй важко ділитися особистим. Так і її друга половинка – не публічна особа.

Прихильники, як і Мішель на фото, чекають на викриття другої половинки

Прихильники, як і Мішель на фото, чекають на викриття другої половинки

Мішель пригадала, що зі своїм обранцем знайома багато років, але тоді їхнє спілкування просто обмежувалося дружбою. А до повномасштабного вторгнення зірка узагалі не шукала стосунків. Утім, кохання не обирає час.

Хоч свого коханого Андраде й приховує, відомо, що вони мають різні сфери діяльності, але багато спільних хобі та пристрасть до спорту.

Даша Астаф'єва

Знайшла своє кохання під час повномасштабної війни і 38-річна співачка та ведуча Даша Астаф’єва. 5 років вона була у стосунках з бізнесменом Артемом Кімом, але розійшлася з ним у 2021 році. За рік Даша поділилася новиною, що її серце зайняте, але публічно представити свого обранця зірка досі не захотіла.

Хто ж полонив серце красуні?

Хто ж полонив серце красуні?

В одному зі своїх інтерв’ю Астаф’єва зізналася, що у цих стосунках нарешті може відчути себе жінкою про яку турбуються і забезпечують. За словами зірки, вона більше сконцентрувалася на побуті та догляді за собою. Утім, рідні коханого не одразу прийняли її. Мовляв, було багато нарікань щодо професії Даші та її роду діяльності. Тому артистка як ніколи зосередилася на стосунках.

Астаф'єва працює над стосунками

Астаф'єва працює над стосунками

Ба більше – разом зі своєю другою половинкою Даша Астаф’єва веде бізнес. Спочатку вона боялася розпочинати спільний проєкт, але на справі переконалася, що це лише зміцнює стосунки. Зірка радить усім самотнім повірити, що справжня любов є.

Слава Камінська

"Не хрещений", мабуть, і новий бойфренд 39-річної співачки Слави Камінської, яка нині перебуває з дітьми за кордоном. У лютому цього року артистка зізналася, що вони уже рік "тріпають одне одному нерви", але ні імені, ні обличчя свого обранця Камінська не показує.

Точно не хрещений

Точно "не хрещений"

Через одну з останніх пісень співачки, яку вона традиційно заспівала російською і в черговий раз нарвалася на хейт, почали подейкувати, що новий коханий Камінської – росіянин. Однак та зауважила, і сказала, що він – естонець.

Як відомо, Слава була у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським і народила від нього двох дітей: сина Леона та доньку Лауру.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів