"Не зраджувала, коханкою не була": Остапчук заявила, що не хоче йти на інтерв'ю як "просто дружина Остапчука"

3 квітня, 13:00

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, блогерка Катерина, яка віднедавна з гордістю носить прізвище коханого, вкотре поспілкувалася з підписниками про особисте (і медійне).

23-річна Остапчук розказала, чому поки не готова давати інтерв'ю про особисте, та ким хотіла стати в дитинстві.

Катерина запевняє, що отримувала чимало запрошень на інтерв'ю, однак поки не готова про щось розказувати.

"Я вважаю, що інтервʼю треба давати тим, хто може розповісти не тільки про свою брудну білизну. Інтервʼю має нести сенс. Якщо немає, про що розповісти в професійному плані, то хоча б про сімейні цінності, філософію тощо. Але для цього треба пожити життя, щоб мати досвід. Я поки не маю", - зазначила Полтавська.


"Інтервʼю, в якому розповідають про секс, гроші і дитинство, це не інтервʼю, а юзання персонажу для хайпу. Це ніколи позитивно не впливає. Навпаки дає привід глядачу прикласти руку до обличчя. Я дам інтервʼю, коли буду розуміти, що морально до нього доросла; коли буде, що сказати", - додала Остапчук.

cкрін з instagram
В дитинстві Катя мріяла бути вчителем молодших класів, а стала бізнесвумен

В дитинстві Катя мріяла бути вчителем молодших класів, а стала бізнесвумен

А ще дружина Остапчука відповіла, чи хотіла б завести домашнього улюбленця

А ще дружина Остапчука відповіла, чи хотіла б завести домашнього улюбленця

Як відомо, зі своєю ексдружиною, нотаріускою Христиною, Остапчук розлучився у жовтні 2022, а з Катериною їх помітили вже у грудні того ж року.

22-го лютого минулого року парочка заінтригувала фото з документ-сервісу "Готово" і супроводила кадри підписом "нарешті". А днями, в той самий день, Катя зізналася, що наразі весілля не є для неї першочерговим питанням і вона планує його у 2025 чи 2026-ому. Рівно за рік в ту саму дату Остапчуки показали свої обручки і повідомили про зміну сімейного статусу (і прізвища Каті).

Раніше Катерина розказувала, як Остапчук не планував з нею нічого серйозного та як їхні батьки відреагували на одруження.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів