"Пропагую позитивний образ ветерана": Олександр Терен зізнався, чи готовий стати наступним "Холостяком"

19 квітня, 13:00

Протезований військовий Олександр "Терен" Будько, який втратив обидві ноги на війні, зізнався, чи готовий стати наступним героєм телешоу "Холостяк".

Таке провокативне запитання 27-річному Сашкові поставив Женя Янович у своєму шоу на YouTube.

"Я природжений холостяк", - пожартував спочатку Терен.

Янович запропонував Терену стати новим Холостяком, і той погодився. Залишилося лише вмовити авторів шоу

Янович запропонував Терену стати новим "Холостяком", і той погодився. Залишилося лише вмовити авторів шоу

Скрін з відео на YouTube

"Чесно кажучи, я б не відмовився... Прикиньте, чувак без ніг - "Холостяк", і 10-15 жінок за нього б'ються, за чувака без ніг, за ветерана. Це ж прям круто", - продовжив він.

"Я просто пропагую прийнятний і позитивний образ ветерана в суспільстві, намагаюся його сформувати. Тому таки проєкт масштабний повпливав би дуже позитивно на це. Якщо хтось хоче запросити мене на програму "Холостяк", то, будь ласка, я готовий розглянути всі пропозиції", - заявив Олександр.

В Олександра ампутовано обидві ноги, але він не втрачає оптимізму та жаги до життя і саме це пропагує в українському суспільстві

В Олександра ампутовано обидві ноги, але він не втрачає оптимізму та жаги до життя і саме це пропагує в українському суспільстві

Нагадаємо, нещодавно у своєму шоу про безбар'єрність українських міст "Відвал ніг" Терен розповідав Маші Єфросиніній, чи втрата обох ніг вплинула на його інтимне життя.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів