"Я не пропагую ожиріння": Заріцька про бодіпозитив, еротичні фантазії та суму, на яку її сім'я живе місяць

20 листопада 2023, 14:00

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька розказала, на що і скільки грошей на місяць вони витрачають із нареченим Павлом Тараненком - а на що не витрачають, бо зірці воно дістається по бартеру.

Іще артистка зізналася, чи мала романтичні стосунки з дівчиною, та розсекретила напрямок своїх еротичних фантазій.

Про це зайшла мова у її інтерв'ю "Люкс ФМ".

Олександра розкрила один свій пікантний секретик

Олександра розкрила один свій пікантний секретик


"Ні, романтичних стосунків із дівчиною в мене не було. Жаль, звісно", - зі сміхом заявила 31-річна Саша.

Як уже пояснювала колись Заріцька, ще кілька років тому вона визначала себе як квір-людину з іншої причини.

"... Не могла взагалі себе побачити як людину, в якої є діти або в якої є наречений, чоловік, тому така була в мене ідентифікація, я дуже хотіла присвятити себе саме музиці й вважала, що я саме заміжня за музикою. Квір - це ж не тільки геї та лесбійки, це може бути так само асексуальність", - зазначила вона.

"Наразі, звісно, більше відчуваю себе цивільною людиною в плані сприйняття цього. Не думала, що так вийде. В 30 років я знайшла свою любов. Мені здається, тоді я не вірила, що буває взагалі кохання таке", - визнала зірка.

Співачка називала себе квіром, бо вважала, що все життя буде заміжня лише за музикою

Співачка називала себе квіром, бо вважала, що все життя буде заміжня лише за музикою

Торкнулася Заріцька й теми бодіпозитиву, наголосивши, що їй до вподоби здорові люди.

"Я не пропагую ожиріння, не пропагую те, щоби людина забивала на себе. Бодіпозитив - це не про те. Бодіпозитив - це за здоров'я, за любов до себе і за те, щоби не було хворобливої гонитви за соціумом і за тим, що соціум тобі диктує", - заявила вона.

Окрім турботи про здоров'я, не забуває Олександра і про зовнішність. Зі слів співачки, після 30 років вона почала любити доглядову косметику. Але сила-силенна грошей із її бюджету на косметику та процедури не йде.

"Я стараюся дуже економити. Процедури догляду за обличчям мені мій косметолог робить безкоштовно. Я би сама на себе не витрачала такі кошти, особливо під час війни, тому що мене це дуже дратує, особливо коли потрібні кошти для армії, а витрачаються реально великі кошти на те, на що можна було не витрачати", - пояснила Заріцька.

Артистка пропагує турботу про себе та любов до свого тіла

Артистка пропагує турботу про себе та любов до свого тіла

"Тому, чесно і по правда, зараз я не витрачаю багато грошей на себе. Точніше майже не витрачаю. Тільки на бензин, на їжу. А одяг, оці всі процедури та решта мені дістається по бартеру", - розказала співачка.

Саша з нареченим, мамою, інколи тіткою та трьома собаками мешкають у заміському будинку. Артистка розказала, в скільки їм це обходиться.

"Беремо комунальні послуги, тому що в нас весь будинок електричний. Влітку це десь дві тисячі гривень, взимку – під шестірочку, тому що підлога й ця вся історія. На їжу ми витрачаємо багато. Всі люблять їсти, люблять готувати. Ви знаєте, чоловіки люблять їсти кожні дві години взагалі. Слава Богу, Паша їсть багато бутербродів із ковбасою...", - поділилася вона.

"На собак, звичайно (є витрати) - корм і вся ця історія... Я дуже люблю квіти. В нас дуже багато посаджено квітів, ми хочемо розширювати, можливо, весною, наш садок. Ми не витрачаємо гроші на водіїв, як хтось робить, на асистентів. Не дуже багато. Тисяч сорок на всю сім'ю, я не думаю, що більше", - підсумувала артистка.

А в жовтні Заріцька говорила, що на місяць їй потрібна дещо більша сума

А в жовтні Заріцька говорила, що на місяць їй потрібна дещо більша сума

Коротенько, але промовисто відповіла Саша на запитання про свою еротичну фантазію.

"Поліцейський, сек'юріті - оця вся історія...", - зізналася вона.

Нагадаємо, Заріцька розповідала, як коханий їй освідчився та скільки весіль із ним вона хоче зіграти.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів