"У мене Новий рік": Мозгова поділилася рецептом незвичних зелених кето-млинців

3 квітня, 18:00

Продюсерка Олена Мозгова, яка нещодавно зізналася, скільки кілограмів набрала за час повномасштабної війни, взялася за своє харчування та поділилася одним із рецептів.

Готувала 50-річна дружина співака Девіда Аксельрода млинці, але не прості, а безборошняні.

До речі, на цьому фото Олена в футболці з принтом за малюнком їхньої з Девідом 9-річної доньки Соломії

До речі, на цьому фото Олена в футболці з принтом за малюнком їхньої з Девідом 9-річної доньки Соломії

"У мене новий рік... Пачка шпинату дивилась на мене і вмовляла щось з ним зробити, інакше йому прийшов би каюк", - пояснила Олена у Facebook оригінальний колір страви.


"Кето-млинці без борошна - саме те, що тре!", - запевнила вона.

Мозговій знадобилася 250-грамова пачка маскарпоне 250 гр (його можна замінити іншим крем-сиром), 250-грамова пачка шпинату 250 гр, чотири середніх яйця, десь 100 грамів вершків, трошки солі і оливкової олії.

Ось така апетитна ялинка вийшла в продюсерки

Ось така апетитна "ялинка" вийшла в продюсерки

"Пательня для млинців однозначно потрібна та, до якої не пристає, і трохи терпіння, їх перевернути нереально і не потрібно, тому навіть не намагайтесь", - попередила продюсерка.

"На маленькому вогні, коли краєчки почнуть "підсихати", складаєте навпіл і потім на чверть, і акуратно знімаєте. Виходить десь 12 млинців. Я люблю зі сметаною", - додала вона.

Нагадаємо, співачка Злата Огнєвіч нещодавно показувала, як приготувати хачапурі, який не позначиться на фігурі. А блогерка Даша Квіткова давала рецепти корисного смузі та авокадотосту.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів