Зеленська у Латвії вигуляла елегантний лук із благодійною брошкою

1 лютого, 17:00

Перша леді України Олена Зеленська, яка нині перебуває у Латвії із офіційним візитом, вигуляла кілька витончених образів. Обидва від бренду Gasanova, з яким перша леді співпрацює вже давно.

Зокрема, спершу вона показалася у нюдовому костюмі, яких, до речі, в її гардеробі чимало, із приталеним жакетом та штанами палацо. Його Зеленська доповнила коричневими човниками.

Олена Зеленська часто обирає нюдові костюми

Олена Зеленська часто обирає нюдові костюми

Перша леді прибула з візитом до Латвії
Перша леді прибула з візитом до Латвії

Також наступного дня перша леді вбралася у чорний тотал-лук. Класичний костюм дружина президента доповнила брошкою від бренду Guzema.

До речі, ця прикраса – благодійна. Її у колаборації з брендом створила Українська школа політичних студій (УШПС). Прибуток із продажу буде направлений на навчальну програму захисниць та ветеранок УШПС.

Дружина президента доповнила чорний костюм золотою брошкою

Дружина президента доповнила чорний костюм золотою брошкою

До речі, брошки – часте явище в образах Олени Зеленської. Зокрема, в її арсеналі є від Ruslan Baginskiy та вінтажна YSL.

Нагадаємо, Олена Зеленська, як правило, обирає луки від українських брендів. В ексклюзивному інтерв’ю головна дизайнерка бренду Gasanova Ельвіра Гасанова розповідала про досвід співпраці з першою леді.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів