"Думала, що роз'їжджатиме в золотій кареті": подруга Єлизавети ІІ заявила, що Меган Маркл була не готова до ролі дружини принца

24 жовтня 2023, 17:45

Відповідаючи "так" на пропозицію руки та серця від британського принца Гаррі, американська акторка Меган Маркл насправді не була готова до того, що її очікує.

Вона геть інакше уявляла собі життя членкині королівської родини. Так вважає подруга дитинства покійної королеви, леді Енн Гленконнер.

Свою думку 91-річна аристократка, яка була однією з фрейлін під час коронації Єлизавети ІІ, висловила в подкасті "Rosebud with Gyles Brandreth", повідомляє Ace Showbiz.

Меган Маркл інакше уявляла собі життя дружини принца?

Меган Маркл інакше уявляла собі життя дружини принца?

Фото Getty Images

Як припускає леді Гленконнер, вирішуючи переїхати до Британії, Маркл думала, що "роз'їжджатиме в золотій кареті" і що до неї ставитимуться як до зірки.

"Щодо Меган, гадаю, справа була в тому, що вона не здогадувалася, що на неї чекає насправді. Думаю, вона просто думала, що це ніби бути актрисою іншого типу, розумієте", - зазначила Енн.

Насправді ж життя представників королівської родини "надзвичайно нудне". Як висловилася леді, здебільшого вони "зустрічаються з сотнями тисяч людей, яких більше ніколи не побачать", мусячи при цьому всміхатися.

"Гадаю, це дуже сумно, і мені дуже шкода Гаррі", - додала колишня фрейліна.

Принц Гаррі та його кохана-американка зіграли казкове весілля у травні 2018-го

Принц Гаррі та його кохана-американка зіграли казкове весілля у травні 2018-го

Фото AFP з сайту Getty Images

Нагадаємо, як свого часу зізнавалася сама Меган, для неї було несподіванкою те, що королівські родичі дотримуються формальностей навіть за зачиненими дверима. А ще те, що на неї так завзято напосядуться британські таблоїди.

Також, подейкували, Маркл прикро здивувало те, чоловік-принц насправді виявився далеко не таким грошовитим, як вона вважала.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів