"ТРО Лондон": Потап зустрів Різдво у британській столиці, а Каменських показалася без нього коло ялинки

25 грудня 2023, 16:30

Схоже, продюсер Олексій Потапенко вирішив не звертати увагу на хейт, який переслідує його останнім часом, а робити свою справу так, як вважає за потрібне.

Побувавши нещодавно у Маямі, Барселоні та Дубаї, Різдво репер зустрів у Лондоні, і вирішив цей факт не приховувати. Навпаки - Потап показався у британській столиці та написав пост англійською.

Фортеця Лондон, ТРО Лондон - пишуть у коментарях під постом Потапа

"Фортеця Лондон", "ТРО Лондон" - пишуть у коментарях під постом Потапа

Тим часом його дружина, співачка Настя Каменських привітала підписників фотографією себе без чоловіка біля ялинки. І, вочевидь, святкувала вона в Києві.


"Лондон, Різдво, музична індустрія та Україна. У той час, як святковий сезон захоплює гамірні вулиці Лондона, магія Різдва посилюється яскравою музичною індустрією, яка процвітає в цьому місті. Лондон, батьківщина культових гуртів і легендарних артистів, завжди був осередком музичної творчості та інновацій. Це місто відіграло важливу роль у формуванні музичної індустрії в усьому світі, починаючи з класичних звуків The Beatles і закінчуючи сучасними ритмами Adele", - написав Потап.

Настя в Лондон не поїхала?

Настя в Лондон не поїхала?

"І в цю особливу нагоду не забуваймо про багаті музичні традиції України, країни, відомої своїми душевними мелодіями та могутніми голосами. Зустрічаючи Різдво, нехай гармонійні голоси та піднесені мелодії талановитих музикантів України перенесуть нас у світ тепла та радості. Незалежно від того, блукаєте ви мальовничими вулицями Лондона чи насолоджуєтеся щирими українськими мелодіями, ця святкова пора нагадує нам про справжню силу музики – вона об’єднує нас усіх, руйнує бар’єри та створює вічні спогади. Отож, збільшуйте гучність, охопіть чарівну атмосферу Лондона, і нехай українські мелодії наповнять ваше серце любов’ю та святковим духом!", - написав Олексій.

Його дружина Настя була більш лаконічною у привітаннях.

"Merry Christmas Everyone. Бажаю миру на землі та у серці. Нехай у кожного з нас буде більше моментів для радощів поряд з рідними та близькими людьми", - побажала NK.

Цікаво, чи буде спільне фото з Потапом хоча б новорічної ночі

Цікаво, чи буде спільне фото з Потапом хоча б новорічної ночі

До речі, нещодавно Потап вирішив нагадати, як на початку повномасштабної війни збирав донати в Мадриді.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів