Запрошували приїхати з дітьми: принц Вільям і Кейт зробили крок до примирення з Гаррі та Меган - ЗМІ

3 квітня, 13:30

Подейкують, британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон зробили спробу примиритися з родичами - принцем Гаррі та Меган Маркл.

У якості кроку назустріч принц та принцеса Вельські запропонували, щоби герцог і герцогиня Сассекські поїхали до Британії зі своїми дітьми, Арчі та Лілібет.

Про це розказав The Mirror письменник, автор кількох книг про королівську сім'ю Том Квінн. Наскільки йому стало відомо, Маркл навідріз відмовилася.

Схоже, хворушливого возз'єднання братів-принців та їхніх сімей наближчим часом очікувати не варто

Схоже, хворушливого возз'єднання братів-принців та їхніх сімей наближчим часом очікувати не варто

Фото Getty Images

"Меган нізащо не повезе дітей до Сполученого королівства. Вільям та Кейт пропонували, щоби Меган із Гаррі привезли дітей і щоби дві пари та їхні сім'ї спробували налагодити стосунки, але пропозиція ця ні до чого поки не привела", - розказав Квінн.

Як відомо, Арчі Гаррісон поїхав із батьками з Британії, ще коли йому не було року, а Лілібет Діана народилася вже в Америці. Відтоді малі були в королівстві лише раз, під час Платинового ювілею правління Єлизавети ІІ.

Нагадаємо, казали, що тоді саме принц Вільям і Кетрін не захотіли, щоби їхні діти провели час із кузеном та кузиною, та навіть відхилили запрошення на день народження Лілібет.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів