"Бажаємо зцілення": Чарльз III, принц Гаррі та Меган прокоментували звістку про рак Кейт Міддлтон

23 березня, 12:32

Дружина принца Вільяма, Кейт Міддлтон днями повідомила про свій страшний діагноз — у 42-річної принцеси Вельської виявили рак. На сумні новини одразу відреагували члени королівської родини.

Зокрема, як пише королівська редакторка Daily Mail, король Чарльз ІІІ пишається Кейт.

"Його Величність "так пишається Кетрін за її сміливість у тому, що вона говорила". Після спільного перебування у лікарні король "підтримує контакти зі своєю улюбленою невісткою протягом останніх тижнів", - йдеться у дописі.

Редакторка додає, що Чарльз ІІІ та королева Камміла будуть підтримувати та дарувати свою любов всій родині у цей важкий час. Як відомо, у короля Британії також виявили рак.


Родина підтримує Кейт

Родина підтримує Кейт

Фото Getty Images

Відреагували на хворобу Кейт й принц Гаррі та його дружина Меган Маркл. У коментарі виданню Harper`s Bazaar речник герцога та герцогині Сассекських зазначив, що вони бажають Міддлтон одужання.

"Ми бажаємо здоров'я та зцілення для Кейт і її сім'ї, і сподіваємося, що вони зможуть зробити це приватно і в мирі", - сказав представник Гаррі та Меган.

Фото Getty Images

Нагадаємо, брат Кейт Міддлтон щемливо підтримав сестру після її заяви про діагноз та показав спільне архівне фото.

Як відомо, принцеса Вельська у січні перенесла операцію й після того не з'являлася на публіці. Офіційний палац повідомляв, що до виконання своїх обов'язків Кейт повернеться після Великодня.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів